Nutricia voor jou

Vrolijk Kerstfeest aan alle opa's en oma's!

Op een nieuw jaar boordevol knuffels voor opa en oma met hun dierbaren. En gewoon weer dicht bij elkaar zijn.  

Van alle moeilijke dingen die 2020 ons voorschotelde, was een van de meest lastige het verlies dat (toekomstige) opa’s en oma’s hebben gevoeld.

Oma's en opa’s overal ter wereld hebben het erg gemist om hun kleinkinderen in hun armen te nemen, hen van dichtbij te zien opgroeien, hen te verwennen (zoals alleen zij dat kunnen) en om altijd aanwezig te zijn bij speciale momenten.

Ze hebben het geluksgevoel gemist dat ze kregen door kleine voetjes te zien bewegen op een echografie, die schattige eerste stapjes te zien, en de grote en kleine overwinningen te vieren. Dit jaar werd gekenmerkt door legere armen, hartzeer en de zoektocht naar nieuwe manieren om contact te houden.

We hopen dat alle opa’s en oma’s nu veilig kunnen blijven om later te genieten van quality time met hun familie. Als dit voorbij is, zullen opa’s en oma’s alle verloren knuffels inhalen, een extra ijsje aan de kleintjes geven, meer boeken voorlezen en meer verhalen vertellen. We zullen meer “kiekeboe” spelen, picknicken met de favoriete knuffels en kinderliedjes zingen. 

Het belangrijkste is dat we weer samen zullen zijn, en dat is voor ieder kind en iedere grootouder genoeg.