Baby

Alle baby informatie van A tot Z

Het eerste flesje

Borstvoeding is het beste voor je kindje. Toch kan er een moment komen waarop je besluit over te stappen op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding

Kies je voor flesvoeding, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je baby de juiste voeding krijgt. Hoe stap je over van borstvoeding naar het flesje? Welke flesvoeding kun je het beste kiezen? Krijgt je kleintje voldoende te drinken? Allemaal vragen waar je misschien niet meteen het antwoord op weet. Op deze website vind je informatie over flesvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden. 

Voeding

Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis.

In Utrecht staat ons eigen kindervoeding research centrum. Het grootste van Europa! Hier doen we onderzoek naar de relatie tussen voeding en de ontwikkeling van je kindje.

Nutrilon is altijd online verkrijgbaar!
Shop

Nutrilon is altijd online verkrijgbaar!

Altijd online beschikbaar. Voor 20:30 uur besteld is morgen in huis, de verzendig is gratis.

Bestel nu
Voeding

Overstappen van Borst- naar flesvoeding

Overstappen van de borst naar de fles doe je in stapjes. Want je kindje moet wennen aan de nieuwe voeding. Net als je borsten: je lichaam moet de boodschap krijgen dat er minder melk aangemaakt hoeft te worden. Voor het overstappen kun je onderstaand schema gebruiken.

Lees meer
Voeding

Met welke flesvoeding begin ik?

Stap je van borstvoeding over op flesvoeding of een combinatie van beide? Begin dan met de juiste flesvoeding voor je kindje, wij helpen je kiezen.

Lees meer