Lifestyle

Nutricia voor jou app: Speelhoek

Muziek is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Bovendien is spelen, samen zingen of gaan slapen zo veel fijner met muziek erbij.

Een liedje voor elk moment

Muziek is erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Bovendien is spelen, samen zingen of gaan slapen zo veel fijner met muziek erbij. In de Nutricia voor jou-app vind je onze Speelhoek. Kies samen met je kindje een vrolijk liedje om bij te spelen of zing samen de leukste kinderliedjes. Is het tijd om te gaan slapen? Veel kinderen slapen sneller in als ze ontspannende muziek horen.

Met de Speelhoek kun je je eigen playlist samenstellen, zodat je alle favoriete liedjes van je kindje altijd bij de hand hebt. Lees de uitleg over hoe je je kindje vermaakt met de Speelhoek in de app.

Hoe werkt de Speelhoek-functionaliteit?

1 Hoe stel ik de Speelhoek in?

Muziek is heel belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Met de Speelhoek heb je altijd de favoriete muziek van je kindje bij de hand.

Maak een profiel aan onder het icoon om de Speelhoek te activeren.
Selecteer het moment van de dag, de leeftijd van je kindje en de soort muziek die je wilt horen.
Markeer de favoriete liedjes van je kindje en stel je eigen playlist samen.

2 Hoe kan ik zonder inschrijven muziek luisteren?

De Speelhoek biedt een aantal gratis nummers die je kan afluisteren zonder je in te schrijven. De gratis nummers herken je aan het blauwe muzieknootje.

3 Hoe kan ik mijn Speelhoek account behouden als mijn accountperiode is afgelopen?

Nieuw Nutrilon product aanschaffen en de productcode invoeren, zoals omschreven onder de vraag Hoe stel ik Speelhoek in?

4 Kan ik muziek downloaden?

Muziek kan worden afgespeeld direct vanuit de Speelhoek door middel van live streaming. Het is niet mogelijk deze te downloaden. Zo heb je altijd alle leuke liedjes van je kindje bij de hand.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je baby?

Lees meer over Introductie

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Mijn Nutricia en blijf op de hoogte.