Lifestyle

Nutricia voor jou app vragen

Vind hier de meest gestelde vragen over de Nutricia voor Jou app.

Waar kan ik de Nutricia voor jou app downloaden?

De iOS-versie van de Nutricia voor jou app is te vinden in de App Store via deze link: Nutricia voor jou app op iOS

De Androidversie is te vinden in de Google play strore via deze link: Nutricia voor jou app op Android

Wat kan ik doen met de app?

Nutricia voor jou is een vraagbaak en fotoboek in één. De functies in de app passen zich aan jou aan. In het kort vind je in de app de volgende functionaliteiten terug:Volg de ontwikkeling van je kindje tijdens je zwangerschap.Weet wat je mag eten als je zwanger bent.Leg bijzondere momenten vast in het digitale album.Deel foto's, video's en taken met je partner, familie en vrienden.Altijd jullie eigen voedingsschema bij de hand, ook als je partner of je oppas de zorg overneemt.Hou eenvoudig de groei en ontwikkeling van je kindje bij.Ontvang handige tips van onze deskundigen.

3 Voor welke mobiele apparaten is de Nutricia voor jou-app geschikt?

De Nutricia voor jou-app is geschikt voor iPhone, iPod Touch, iPad en vereist daar iOS6 of hoger voor optimaal gebruik. De app is geoptimaliseerd voor iPhone 5. Verder is de app geschikt voor Android telefoons (nog geen tablets, die volgen binnenkort) met Android versie 4.0 of hoger.

4 Moet ik nu of in de toekomst betalen voor de app?

De Nutricia voor jou-app is gratis en blijft dat ook.

5 Worden mijn berichten en foto's gebuikt voor commerciële toepassingen?

De informatie die je opslaat in de app is alleen voor jou persoonlijke gebruik. Nutricia heeft geen toegang tot deze informatie en de app is ontwikkeld op basis van de geldende privacy wetgeving.

6 Wat doet Nutricia met de informatie die wordt opgeslagen in de mobiele app?

Bij het instellen van de app wordt een persoonlijke account voor je aangemaakt in de Nutricia database. Deze database voldoet aan de privacy wetgeving. Je registratiegegevens worden niet gekoppeld aan eerdere of andere mogelijke registraties die je bij Nutricia hebt gedaan. Deze gegevens worden gescheiden opgeslagen.

7 Welke informatie wordt automatisch gedeeld op Facebook?

Bij delen van informatie op Facebook krijg je altijd eerst het scherm te zien dat zal worden geplaatst. Hier kan je wijzigingen in aanbrengen, zodat alleen wordt geplaatst wat je zelf wilt delen.

8 Hoe betrouwbaar is de informatie in de app en door wie is die samengesteld?

De informatie in de app komt overeen met de informatie op de Nutricia voor jou-website en is samengesteld door de specialisten en ervaringsdeskundigen van Nutricia en de Nutricia Kindervoeding Service.

9 Wat is het verschil tussen het gebruik op mijn telefoon of mijn tablet?

Qua functionaliteit is er geen verschil tussen de app op je telefoon en op je tablet. Een aantal weergaven zijn op de tablet rijker, zoals bijvoorbeeld de Groei-functionaliteit. Als je die raadpleegt op je tablet, zie je de door jou ingevoerde foto's in de groeicurve staan.

Tips bij gebruik

1 Hoe voeg ik contacten toe in de app? 

Dit is eenvoudig te doen door in het menu naar Contacten te gaan. Daar klik je op het plus-symbool rechtsboven in beeld. Via het scherm dat je dan ziet, kan je een contact toevoegen.

2 Met wie worden mijn updates automatisch gedeeld?

Je updates worden automatisch gedeeld met de mensen die jij hebt geselecteerd. Bij het toevoegen van een nieuw contact kan je zelf kiezen tot welke informatie deze persoon toegang heeft. Wil je dit wijzigen, ga dan naar Contacten en klik op het contact waarvoor je deze instelling wil veranderen. Als je op het symbool rechtsboven klikt, kan je de instellingen naar wens aanpassen.

3 Kan ik kinderen van verschillende moeders in mijn app volgen?

Ja dat kan. In de app kun je meerdere uitnodigingen om kinderen te volgen tegelijkertijd accepteren. Dit maakt het als tante, oom, oma of opa gemakkelijk om de ontwikkeling van alle (klein)kinderen te volgen.

4 Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden. Wie kan mij helpen?

Vind je het antwoord op je vraag niet terug in de app, dan kan je altijd contact opnemen met de Nutricia Kindervoeding Service. 24 Uur per dag staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Kijk daarvoor bij contactinformatie, of mail direct voor app ondersteuning.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens je zwangerschap?

Lees meer over Zwangerschap

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Mijn Nutricia en blijf op de hoogte.