Ontwikkeling

Ontvang gratis de ontwikkelingswaaier van Baby tot Dreumes

Deze waaier kun je gebruiken om de ontwikkeling van je kind te volgen en te ondersteunen.

Binnen die ontwikkeling zijn er in de periode van 0 tot 18 maanden verschillende vaardigheden aan te geven. Per vaardigheid krijg je tips over hoe je op een speelse manier de ontwikkeling van je kind stimuleert. Nog meer tips over de groei en ontwikkeling, en de voeding van je kindje, zijn te lezen in onze wekelijkse mailings. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je bovendien een gratis cadeautje.

Mijn Nutricia

Vraag nu aan

Wil jij de volledige ontwikkelingswaaier van Baby tot Dreumes ontvangen?

Stuur dan je naam en adresgegevens naar ontwikkelings.waaier@nutricia.com. De waaier wordt dan binnen 4 weken kosteloos naar je verzonden.Dat je kindje steeds meer (zelf) kan en zich ontwikkelt, komt voor een groot deel door de hersenontwikkeling. De hersenen groeien in een rap tempo. In het eerste jaar wordt het gewicht verdrievoudigd en de grootte verdubbeld!

In de ontwikkelingswaaier vind je tips hoe je spelenderwijs de (hersen)ontwikkeling van je kindje kunt stimuleren. Maar ook de juiste voeding met omega-3 vetzuren ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kind. De hersenen zijn namelijk voor een groot deel uit deze vetzuren opgebouwd. Borstvoeding bevat van nature omega-3 vetzuren, zoals DHA.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je baby?

Lees meer over 1 maand