De ontwikkeling van je kindje (voeding)

Voeding

Voeding voor je dreumes

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je dreumes. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je klindje ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren.

Nutrilon Pronutra Advance 

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals ijzer. IJzer ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kleine. 

Nutrilon met Pronutra™ +

Ook na 1 jaar heeft je kindje specifieke voedingsbehoeften. Je probeert hem gezond en gevarieerd te laten eten, maar soms is het best lastig om alles te geven wat hij in deze fase van razendsnelle ontwikkeling nodig heeft.

Om je hierbij te helpen hebben we Nutrilon met Pronutra™ + ontwikkeld, een unieke voeding wat het immuunsysteem ondersteunt. Nutrilon Dreumesmelk bevat de vitamines A, C en D, welke de werking van het immuunsysteem ondersteunen. Met 2 bekertjes (van 150 ml) per dag, als onderdeel van een gevarieerd dagmenu, geef je je peuter net dat beetje extra.


 
Nutrilon Dreumesmelk
Nutrilon Standaard 4

Shop

Nutrilon Standaard 4

De standaard opvolgmelk voor kindjes vanaf 12 maanden.

Voeding

Ook na 1 jaar kunnen ze nog iets extra's gebruiken

Doordat we al meer dan 120 jaar onderzoek in Nederland doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op hun spectaculaire groei. Zo konden we Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra ontwikkelen.

Lees meer