Nutrilon logo

Ontdek hoe je de ontwikkeling van je kindje verder kunt stimuleren

Voeding

Voeding voor je dreumes

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je dreumes. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je klindje ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren.

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals ijzer. IJzer ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kleine. 

Nutrilon met Pronutra™

Ook na 1 jaar heeft je kindje specifieke voedingsbehoeften.Je probeert hem gezond en gevarieerd te laten eten, maar soms is het best lastig om alles te geven wat hij in deze fase van razendsnelle ontwikkeling nodig heeft.

Om je hierbij te helpen hebben we Nutrilon met Pronutra ontwikkeld, een unieke voeding, met ijzer, ter ondersteuning van de hersenontwikkeling. Met 2 bekertjes per dag, als onderdeel van een gevarieerd dagmenu, geef je je peuter net dat beetje extra.
Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Nutrilon Opvolgmelk metPronutra™ bevat ijzer, dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt.Ook bevat Nutrilon Opvolgmelk vitamines A, C en D, die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.

Voeding

Ook na 1 jaar kunnen ze nog iets extra's gebruiken

Doordat we al meer dan 100 jaar onderzoek doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op hun spectaculaire groei. Zo konden we Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra ontwikkelen.

Lees meer
Nutrilon Standaard 4

Shop

Nutrilon Standaard 4

De standaard opvolgmelk voor kindjes vanaf 12 maanden.