De ontwikkeling
van je kindje (Aandacht)

Ontwikkeling

Kijk hoe ik mijn aandacht kan verdelen

De diertjes die je kindje in boekjes ziet gaat hij of zij ook in het echt herkennen. Dit is interessant en leerzaam voor je kindje

Wat kun jij doen om je kind de wereld te leren kennen?

Plaatjes kijken in een boek, dat vinden kinderen leuk. Het wordt nog leuker als ze de plaatjes in het prentenboek ook in het echt zien. Je kunt dit stimuleren door boekjes te kiezen met onderwerpen die dichtbij je kind staan. Je kunt ook zelf een boekje maken met foto’s uit de omgeving van je kind. De stoel, de pop, de hond of de tuin. Of je combineert een boekje over boerderijdieren met een bezoek aan de kinderboerderij!

De rol van Nutrilon Dreumesmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra™ + is een opvolgmelk, geschikt vanaf 12 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk bevat onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon Dreumes- en Peutermelk ijzer, dat draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.