De ontwikkeling
van je kindje (Dansen-springen)

Ontwikkeling

Springen en dansen!

Help je kindje bij het ontwikkelen van zijn of haar motorische ontwikkeling door bijvoorbeeld je kindje uit de dagen om te gaan dansen of zet muziek op.

Hoe kun jij springen en dansen stimuleren?

Samen dansen is leuk! En het brengt je kind (en jou) even lekker in beweging. Zet een lekker dansplaatje op en swing de kamer rond. Kijk of je kind je bewegingen kan imiteren, bijvoorbeeld zwaaien met je armen, springen of je benen optillen. Het hoeft geen kindermuziek te zijn − elk liedje met een lekker ritme is prima. Een wat ouder kind kun je ook al zelf bewegingen laten verzinnen, die jij dan nadoet.

De rol van Nutrilon Dreumesmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra™ + is een opvolgmelk, geschikt vanaf 12 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk bevat onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon Dreumes- en Peutermelk ijzer, dat draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.