De ontwikkeling
van je kindje (Puzzelen)

Ontwikkeling

Door puzzelen leren kindjes veel verschillende vormen kennen

Door te puzzelen leren kindjes veel verschillende vormen kennen.

Hoe kun jij het puzzelen uitdagend houden?

Deze puzzel is uitgevoerd in heldere kleuren. Wist je dat jonge kinderen, al van jongs af aan, een voorkeur hebben voor sprekende, primaire kleuren zoals rood, geel en blauw? Maar ook door voorwerpen of afbeeldingen met een groot contrast, zoals zwart-wit, worden ze aangetrokken en daar willen ze het liefst mee spelen.

Dit jongetje is duidelijk ‘getraind’; hij maakt de puzzel nu feilloos. Wissel regelmatig af met andere puzzels, zodat er weer een nieuwe uitdaging is. Misschien kun je puzzels ruilen met vrienden of lid worden van een spelotheek. En het wordt een extra uitdaging als je 2 puzzels door elkaar laat maken!

De rol van Nutrilon Dreumesmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra™ + is een opvolgmelk, geschikt vanaf 12 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk bevat onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon Dreumes- en Peutermelk ijzer, dat draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.