De ontwikkeling
van je kindje (Spelen-motoriek)

Ontwikkeling

Spelen en motoriek!

Spelend zorgen voor een goede motoriek.

Waarmee kun je de ontwikkeling van de motoriek ondersteunen?

Spelen met de bal is niet alleen heel leuk, het is ook een prima oefening voor de motoriek, de oog-hand coördinatie en het leren ontvangen én geven. Laat de bal ook eens zachtjes stuiten op de grond, zodat het tegen de buik van je kind stuit. Of neem een pingpongballetje en laat het kriskras door de kamer stuiteren. Dikke pret!

Kinderen vinden het nu heel erg leuk om dingen ergens in te stoppen. Een blokkenstoof is heel geschikt speelgoed, net zoals een (schoenen)doos met blokken. Spelen met water en zand is ook spannend. Blijf er nog wel bij, voordat je kind kletsnat wordt of een hele hap zand neemt! Zodra het goed weer is, ga dan lekker samen buiten spelen. Je kind doet daar nieuwe ervaringen op, daar is meer mogelijk dan binnenshuis, zoals ravotten, en het is nog gezond ook. Kinderen vinden het op deze leeftijd heel leuk om een (poppen)wagentje mee naar buiten te nemen en vol te laden met allerlei dingen. Ook een loopfietsje met een mandje of laadbak is daarvoor heel geschikt.

De rol van Nutrilon Dreumesmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra™ + is een opvolgmelk, geschikt vanaf 12 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk bevat onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon Dreumes- en Peutermelk ijzer, dat draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.