Voeding vanaf 24 maanden

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je kindje. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je kleine ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren. 

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals ijzer. IJzer ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kleine. 

Nutrilon met Pronutra™ +

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Doordat we al meer dan 120 jaar onderzoek in Nederland doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op die spectaculaire groei. Zo hebben we ontdekt dat bepaalde omega-3-vetzuren de hersenontwikkeling van je baby ondersteunen en dat vitamines A, C en D bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Al deze kennis komt samen in Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE, onze meest geavanceerde formule ooit nu bereid met ons vernieuwde, geavanceerde proces.


Nutrilon Standaard 5

Shop

Nutrilon Standaard 5

De standaard opvolgmelk voor kindjes vanaf 18 maanden.