Nutrilon logo

Ontdek hoe je de ontwikkeling van je kindje verder kunt stimuleren

Voeding

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je kindje. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je kleine ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren. 

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals ijzer. IJzer ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kleine. 

Nutrilon met Pronutra™

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Doordat we al meer dan 100 jaar onderzoek doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op die spectaculaire groei. En wat je kindje nodig heeft voor een optimale ontwikkeling van het immuunsysteem en de hersenen. Zo hebben we ontdekt dat ijzer de hersenontwikkeling van je baby ondersteunt. En dat vitamines A, C en D bijdragen aan een goed immuunsysteem. Al deze kennis komt samen in Nutrilon met Pronutra™, onze meest geavanceerde formule ooit.


Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra™ bevat ijzer, dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt.Ook bevat Nutrilon Opvolgmelk vitamines A, C en D, die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.

Nutrilon Standaard 5

Shop

Nutrilon Standaard 5

De standaard opvolgmelk voor kindjes vanaf 18 maanden.

Koop nu