Nutrilon logo

Ontdek hoe je de ontwikkeling van je kindje verder kunt stimuleren

Ontwikkeling

Blokjes bouwen

Een blokkentoren bouwen is een echte uitdaging. Kinderen moeten verschillende vaardigheden combineren en dit kan best lastig zijn voor hem of haar.

Wat kun jij doen om je kind te stimuleren een toren te bouwen?

Begin met grote blokken; later kun je je kind leren bouwen met kleine en gladde blokken. Ook stapelbekertjes of kubusjes zijn heel geschikt. Het mooie daarvan is dat je kind ze om moet draaien en op grootte moet sorteren. Dat stimuleert de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht. Er is trouwens méér dan torens bouwen. Gebruik je creativiteit en bouw huizen, piramides, bruggen of muren. Je kunt echt een bron van inspiratie zijn voor je kind.

De rol van Nutrilon Dreumesmelk

Naast jouw liefde en aandacht speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Nutrilon Dreumesmelk 4 met Pronutra™ is een geschikt onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Het bevat onze gepatenteerde mix van prebiotische vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast bevat Nutrilon Dreumesmelk 4 ijzer. IJzer ondersteunt een normale hersenontwikkeling