Ontwikkeling

Blokjes bouwen

Een blokkentoren bouwen is een echte uitdaging. Kinderen moeten verschillende vaardigheden combineren en dit kan best lastig zijn voor hem of haar.

Wat kun jij doen om je kind te stimuleren een toren te bouwen?

Begin met grote blokken; later kun je je kind leren bouwen met kleine en gladde blokken. Ook stapelbekertjes of kubusjes zijn heel geschikt. Het mooie daarvan is dat je kind ze om moet draaien en op grootte moet sorteren. Dat stimuleert de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht. Er is trouwens méér dan torens bouwen. Gebruik je creativiteit en bouw huizen, piramides, bruggen of muren. Je kunt echt een bron van inspiratie zijn voor je kind.

De rol van Nutrilon Dreumesmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk met Pronutra™ + is een opvolgmelk, geschikt vanaf 12 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Nutrilon Dreumes- en Peutermelk bevat onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon Dreumes- en Peutermelk ijzer, dat draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. Juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.