De ontwikkeling
van je kindje (voeding)

Voeding

Voeding bij 6 tot 10 maanden

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je kindje. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je kleine ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren.

Nutrilon Pronutra Advance 

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals omega-3-vetzuren. ALA ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kleine. Het lichaam van je kleine maakt deze vetzuren zelf nog niet aan, dus moeten ze uit voeding worden opgenomen.

Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Doordat we al meer dan 120 jaar onderzoek in Nederland doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op die spectaculaire groei. En wat je kindje nodig heeft voor een optimale ontwikkeling van het immuunsysteem en de hersenen. Zo hebben we ontdekt dat bepaalde omega-3-vetzuren de hersenontwikkeling van je baby ondersteunen. En dat vitamines A, C en D bijdragen aan een goed immuunsysteem. Al deze kennis komt samen in Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE, onze meest geavanceerde formule ooit.


Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra™ ADVANCE bevat de vitamines A, C en D en omega-3 vetzuren, zoals ALA. De vitamines A, C en D ondersteunen het immuunsysteem en ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.

Voeding

Welk soort flesvoeding kiezen?

Als je overstapt op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding, wil je natuurlijk meteen een passende voeding geven. Maar welke keuze maak je? Ons advies: kijk goed naar je kindje en let op de signalen die hij geeft tijdens borstvoeding.

Voeding

Welke melk wanneer?

Kwaaltjestest

Doe de babykwaaltjestest

Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE

Shop

Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE

De standaard opvolgmelk voor kindjes vanaf 6 maanden