De ontwikkeling
van je kindje (Handjes)

Ontwikkeling

Handige handjes

Baby’s beginnen met het oppakken van speeltjes met één hand en vervolgens leren ze het speelgoed van hand tot hand te pakken.

Hoe kun jij deze ontwikkeling stimuleren?

Dingen vastgrijpen en van hand tot hand nemen: ook dát moet een kind leren. Het vergt concentratie en samenwerking van de ogen en de handen. Stimuleer je kind door speelgoed te geven dat leuk is en gemakkelijk om vast te grijpen. Voor kinderen die nog niet kunnen zitten, is dat bijvoorbeeld een rammelaar of een knuffel met lange benen en armen die gemakkelijk vast te pakken zijn. Je kunt je baby op schoot nemen; dan heeft het de handjes vrij om een speeltje te ontdekken. Daag je kind ook uit met speeltjes die moeilijker vast te pakken zijn, zoals een bal. 

De rol van Nutrilon Opvolgmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje. Nutrilon 2 met Pronutra™ ADVANCE is een opvolgmelk, geschikt vanaf 6 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Naast dat onze Nutrilon 2 nu bereid is met ons vernieuwde, geavanceerde proces, bevat Nutrilon 2 ook onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon 2 omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. En juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.