De ontwikkeling
van je kindje (Kruipen-ruimtelijk-inzicht)

Ontwikkeling

Begint je kindje al aan een kruipende ontdekkingsreis?

Begint je kindje al aan een kruipende ontdekkingsreis? Dat komt door zijn behoefte om dingen te onderzoeken en zijn nieuwsgierigheid.

Hoe kun jij deze ontwikkeling ondersteunen?

Van de woonkamer naar de speelkamer kruipen of van de slaapkamer naar de overloop? Laat je kind verschillende ruimtes ontdekken door bijvoorbeeld af en toe een deur open te laten. Zo ziet je kind dat er meer is dan de begrensde ruimte waar het zich op dat moment bevindt en het is goed voor het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht.

Om te leren kruipen is de ondergrond van het oppervlak belangrijk: is het te glad, dan wordt kruipen lastig. Vloerbedekking of een kleed is wat gemakkelijker voor beginnelingen. En probeert je kind op handen en voeten in de tuin het gras of een kiezelpad te trotseren? Dan is het echt een gevorderde kruiper. Zorg wel dat de ruimte, waar je kind naar toe kan kruipen, veilig is. Traphekjes en een deurbuffer, zodat er geen vingertjes tussen deur en kozijn kunnen komen, zijn nu geen overbodige luxe.

De rol van Nutrilon Opvolgmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje. Nutrilon 2 met Pronutra™ ADVANCE is een opvolgmelk, geschikt vanaf 6 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Naast dat onze Nutrilon 2 nu bereid is met ons vernieuwde, geavanceerde proces, bevat Nutrilon 2 ook onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon 2 omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. En juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.