De ontwikkeling
van je kindje (Pakken en zitten)

Ontwikkeling

Pakken wat je pakken kan

Wanneer jouw baby nog niet zelf kan zitten, is het voor hem of haar moeilijk om de balans te bewaren en tegelijkertijd iets te pakken.

Wat kun jij doen?

Neem je baby op schoot en laat hem of haar lekker zitten en rondkijken. Daag je kind uit door een speeltje binnen handbereik neer te leggen en het te laten pakken. Jij helpt om de balans te bewaren. Je kunt ook 2 speeltjes neerleggen en kijken voor welk speeltje je kind een voorkeur heeft. Of leg het speeltje steeds wat verder weg: laat je kind maar lekker rekken en strekken!

De rol van Nutrilon Opvolgmelk

Naast jouw liefde en aandacht, speelt voeding een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kindje. Borstvoeding is de beste voeding voor je kindje. Nutrilon 2 met Pronutra™ ADVANCE is een opvolgmelk, geschikt vanaf 6 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Naast dat onze Nutrilon 2 nu bereid is met ons vernieuwde, geavanceerde proces, bevat Nutrilon 2 ook onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFOS en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon 2 omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. En juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dat extra belangrijk.