Ontdek hoe je de ontwikkeling van je kindje verder kunt stimuleren

Nutrilon geeft antwoord

De eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei en ontwikkeling door. En daar willen we bij Nutrilon graag onze bijdrage aan leveren. Dat d​oen we met Nutrilon met Pronutra™, maar ook door er simpelweg voor jou en je kleintje te zijn. Met handige tips, praktische tools, downloads én een antwoord op jouw ontwikkelingsvragen over kindjes van 6 tot 36 maanden.

Win Lamaze speelgoed​​​

Je kindje ontwikkelt zich onder andere door te spelen. En Lamaze heeft voor iedere fase speciaal speelgoed ontworpen dat de juiste zintuigen stimuleert. Zo draagt ook Lamaze bij aan de ontwikkeling van je kindje. En het mooie is, Nutrilon geeft je nu de kans om een origineel Lamaze speeltje te winnen, speciaal voor kindjes vanaf 9 maanden!

Hoe doe je mee?

Stel een zo origineel mogelijke vraag, over de ontwikkeling van kindjes van 6 maanden tot 36 maanden. Dan maak je direct kans op Ollie de Duw Olifant of de Zachte Vormenkubus van Lamaze. Speeltjes die de motorische ontwikkeling van kindjes vanaf 9 maanden stimuleren. Iedere maand selecteren we tien winnaars die we bekend maken op onze

Facebook

pagina.Je kunt je vraag ook aan ons e-mailen. Stuur je vraag, je naam, de naam en geboortedatum van je kindje, je adres, je e-mailadres en je telefoonnummer naar nutrilonwinactie@nutricia.com. Stel je vraag!Voor meer informatie, lees ook de actievoorwaarden. Winnaars krijgen persoonlijk beric​ht.