Nutrilon logo

Ontdek hoe je de ontwikkeling van je kindje verder kunt stimuleren

Voeding

Flesvoeding op maat

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby, maar er kan een moment komen waarop je overstapt op flesvoeding, of op een combinatie van borst- en flesvoeding. Voor kindjes die goed op borstvoeding reageren en tevreden zijn, is Nutrilon Standaard 2 met Pronutra™ een logische keuze. Soms echter hebben baby’s last van babykwaaltjes. Een andere voeding dan standaard flesvoeding kan dan geschikter zijn. Voor advies kun je contact op nemen met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Nutrilon heeft een breed assortiment en voor ieder kindje een passende flesvoeding.

Flesvoeding bij veelvoorkomende babykwaaltjes

Baby’s kunnen soms last hebben van babykwaaltjes. Helaas kunnen kleintjes nog niet vertellen wat er aan de hand is. Huilen is dan vaak de enige manier om te communiceren. Veel voorkomende babykwaaltjes zijn darmkrampjes, spugen of moeizame ontlasting. Welk babykwaaltje u ook tegenkomt bij uw kindje, Nutrilon heeft er een passende flesvoeding voor ontwikkeld. Je kunt hierover advies opvragen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin of je arts.

Nutrilon Omneo-Comfort 2

Voeding

Nutrilon Omneo-Comfort 2

Speciale voeding voor kindjes met darmkrampjes of moeizame ontlasting.

Nutrilon H.A. 2

Voeding

Nutrilon H.A. 2

Voeding met gedeeltelijk geknipt koemelkeiwit.

Nutrilon A.R. 2

Voeding

Nutrilon A.R. 2

Speciale voeding voor kindjes die veel spugen.

Nutrilon Nutriton

Voeding

Nutrilon Nutriton

Voor kindjes die veel spugen.

Nutrilon Forte 2

Voeding

Nutrilon Forte 2

Opvolgmelk voor kindjes vanaf 6 maanden.

Nutrilon Goede Nacht 2

Voeding

Nutrilon Goede Nacht 2

Voeding als laatste fles voor het slapengaan.

Nutrilon Pepti 2

Voeding

Nutrilon Pepti 2

Speciale voeding voor kindjes met koemelkallergie.

Hulp nodig bij het kiezen van een passende flesvoeding?

Misschien heeft je kindje last van krampjes, moeizame ontlasting of andere babykwaaltjes en wil je graag advies over de voeding. Doe dan de Babykwaaltjestest. Binnen 10 minuten krijg je tips van onze voedingskundigen. Ook kun je advies opvragen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin of je arts.

Hulp nodig bij het kiezen van flesvoeding?

Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Nutricia Kindervoeding Service. Onze voedingskundigen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Charlotte