nutricia-voor-jou-logo-125yrs

Test-KellyTest-Kelly

Nieuw: Melk & Plantaardig

Steeds meer Nederlanders eten bewust. Zo variëren we steeds meer met plantaardig eten. Voor baby’s blijven melkingrediënten wel belangrijk. Daarom combineren wij melk- en plantaardige ingrediënten in onze nieuwste opvolgzuigelingenvoeding; Nutrilon Melk & Plantaardig 2. 

Borstvoeding is de beste voeding. Mocht je denken aan een overstap naar opvolgzuigelingenvoeding, overleg dan met je consultatiebureau of arts. Wil je voor je baby of dreumes ook variëren met plantaardige ingrediënten zonder dat je kindje de belangrijke voedingsstoffen van melk mist? Nutrilon Melk & Plantaardig 2 is onze complete* en unieke flesvoeding op basis van plantaardige ingrediënten en melk, gemaakt met een positievere impact*** op de planeet.

Nutrilon Melk & Plantaardig voldoet net zoals alle opvolgzuigelingenvoeding aan de strenge EU wet- en regelgeving voor flesvoeding en is een volwaardige en complete flesvoeding*. Het bevat alle voedingsstoffen die je kindje nodige heeft*. 

*zoals alle opvolgzuigelingenvoeding
***30% minder CO2 uitstoot in vergelijking met Nutrilon Opvolgmelk 2

 

nutrilon-melk-plantaardig-2-8718117613069-1

Wil je weten waar je Nutrilon Melk & Plantaardig kunt kopen? Klik dan hier

Nutrilon Melk & Plantaardig 2

Speciaal afgestemd voor kindjes vanaf 1 jaar, als onderdeel van een gezonde en gevarieerde voeding hebben we Nutrilon Melk & Plantaardig 1+ dreumesdrink. 

Vragen over ONZE PRODUCTEN? Neem contact met ons op!