Voeding

De nieuwe verpakking verdwijnt.
Bedankt voor het uitproberen!

Bij Nutrilon werken we continu aan de verbetering van onze producten. We doen dat in ons eigen wetenschappelijke onderzoekscentrum in Utrecht (het grootste op het gebied van babyvoeding van Europa!).

Nutrilon Eazypack

Hierdoor zijn we altijd een stap vooruit. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen en testen van een nieuwe verpakking. Uit de test is gebleken dat de meerderheid van de Nutrilon gebruikers een grote voorkeur heeft voor de vertrouwde verpakking. Daarom hebben we besloten om te stoppen met de verkoop van de nieuwe verpakking. Heb je ‘m uitgeprobeerd, dan willen we je daarvoor bedanken.

Onze vertrouwde verpakking vind je natuurlijk ook gewoon in de supermarkt en bij de drogist. Ongetwijfeld weet je al dat deze verpakking is voorzien van een handige hersluitbare deksel waardoor de kwaliteit behouden blijft. En dat je met het handige maatschepje en het afstrijkrandje je kindje nooit te veel (of te weinig) geeft. We zorgen ervoor dat Nutrilon Opvolgmelk  altijd verkrijgbaar is bij verschillende webwinkels.