Nutricia voor jou

Werken bij Nutricia Early Life Nutrition Benelux

In al zijn activiteiten en zijn verschillende divisies wil Danone, het moederbedrijf van Nutricia Early Life Nutrition, bijdragen aan een gezondere wereld.

Je vindt dit terug in onze producten, onze visie en onze relatie met de wereld. De cultuur binnen Danone en Nutricia wordt bepaald door onze mensen.

Bedrijfscultuur en waarden

Danone heeft binnen elke divisie een vlakke organisatie waarin medewerkers zich inzetten om zo goed mogelijk producten en diensten in de markt te zetten die bijdragen aan de gezondheid van zoveel mogelijk mensen. Onze medewerkers ervaren de cultuur als informeel, respectvol, open, gedreven, kritisch, resultaat- en klantgericht. Een bedrijf moet rendabel zijn, maar niet tegen elke prijs en op elke manier. In al onze activiteiten respecteren wij onze Danone-waarden die fundamenteel zijn voor het bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme. Deze waarden leiden ons in hoe wij werken en met elkaar omgaan.

Solliciteren?

Ben je een energiek persoon die in deze principes gelooft, dan past Danone bij jou. Solliciteer en help ons van onze visie realiteit te maken door een sleutelrol te vervullen in de activiteiten van Danone en al zijn merken. Met kantoren in Zoetermeer, Utrecht, Schiphol en fabrieken in Cuijk en Zoetermeer en een groot R&D center in Utrecht Science Park biedt Danone Nutricia tal van mogelijkheden in Nederland maar ook internationaal.

Meer informatie en vacatures