Belangrijke mededeling (Belangrijke mededeling)

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nutrilon Pepti in blik

Momenteel is er mogelijk een beperkte hoeveelheid blikken Nutrilon Pepti 1 en Nutrilon Pepti 2 in omloop waar een andere voeding inzit.

De kans bestaat dat kinderen met een koemelkallergie hierdoor een voeding krijgen die een ernstige allergische reactie kan veroorzaken.

Een onbekende derde partij heeft een beperkte hoeveelheid blikken voorzien van een foutief etiket. Hierdoor stemt de informatie op het etiket niet langer overeen met de inhoud van het blik.

De foutief ge√ętiketteerde blikken zijn aangetroffen buiten het reguliere verkoopkanaal. Nutricia verzekert dat de producten die aangekocht zijn via het reguliere verkoopkanaal (zoals apothekers, facilitaire bedrijven en de online kanalen van Nutricia en haar partners) correct en veilig zijn. Uit voorzorg vragen wij toch, om voor het product gebruikt wordt, onderstaande gegevens zorgvuldig te controleren.


pepti

Als het blik een andere houdbaarheidsdatum heeft, vragen wij u om het product niet te gebruiken en contact op te nemen met onze Nutricia Kindervoeding Service. Wanneer er een vermoeden bestaat dat uw kind een reactie vertoont op de voeding, raden wij aan om uw arts te raadplegen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Nutricia Kindervoeding Service via 0800 0222626.