Kom naar de Negenmaandenbeurs en krijg een gratis goodiebag t.w.v. €20,-

Geen gesjouw met zware pakketten, maar wel een luxe goodiebag t.w.v. minimaal €20,- mee naar huis! Bezoek onze Nutricia stand (08.305 Hal 8) tussen 24 februari en 28 februari op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam RAI, plaats je bestelling op onze stand en ontvang meteen je luxe goodiebag. Je bestelling van het beurspakket wordt de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd.*

Hoe werkt het?

  1. Kom naar de Nutricia stand nummer 08.305 (Hal 8) op de Negenmaandenbeurs van 24 februari tot en met 28 februari 2016.
  2. Plaats je bestelling voor één van onderstaande beurspakketten via onze speciale online verkoopbalie.
  3. Je krijgt na betaling een voucher voor de gratis goodiebag** t.w.v. €20,- die je gelijk af kunt halen bij de afhaalbalie op onze stand. De goodiebag krijg je dus meteen mee naar huis. Wees er snel bij, want OP = OP!
  4. Je bestelling wordt de volgende dag gratis thuisbezorgd.* Geen gesjouw dus met zware pakketten, maar wel meteen een luxe goodiebag mee naar huis.

De beurspakketten en goodiebag

Benieuwd wat er in de beurspakketten en de goodiebag zit? Neem dan alvast een kijkje bij onderstaande aanbiedingen.


* Voor 20.30 uur besteld, is morgen in huis.

** 1 goodiebag per eerste bestelling op de Negenmaandenbeurs 2016.


Startpakket Mijn Eerste Hapjes

Shop

Startpakket Mijn Eerste Hapjes

Exclusief tijdens de Negenmaandenbeurs een Startpakket Mijn Eerste Hapjes van Olvarit en Bambix voor kindjes vanaf 4 maanden voor €8,- inclusief gratis goodiebag.

Bestellen
Variatiepakket vanaf 6 maanden

Shop

Variatiepakket vanaf 6 maanden

Exclusief tijdens de Negenmaandenbeurs een Variatiepakket van Olvarit en Bambix voor kindjes vanaf 6 maanden voor €9,- inclusief gratis goodiebag.

Bestellen
Variatiepakket vanaf 8 maanden

Shop

Variatiepakket vanaf 8 maanden

Exclusief tijdens de Negenmaandenbeurs een Variatiepakket van Olvarit en Bambix voor kindjes vanaf 8 maanden voor €9,- inclusief gratis goodiebag.

Bestellen
Variatiepakket vanaf 12 maanden

Shop

Variatiepakket vanaf 12 maanden

Exclusief tijdens de Negenmaandenbeurs een Variatiepakket van Olvarit en Bambix voor kindjes vanaf 12 maanden voor €10,- inclusief gratis goodiebag.

Bestellen
Nutrilon - Negenmaandenbeurs

Shop

Nutrilon - Negenmaandenbeurs

Alleen tijdens de Negenmaandenbeurs hebben we een speciale beursaanbieding*

• 2 pakken Nutrilon Standaard Opvolgmelk nu voor 20 euro

• 4 pakken Nutrilon Standaard Opvolgmelk nu met nog eens 5 euro extra beurskorting voor 40 euro

*Actievoorwaarden: de beursaanbieding is geldig van 24 tot en met 28 februari en alleen op de Nutrilon stand tijdens de Negenmaandenbeurs 2016. De actie is geldig bij aankoop van 2 of 4 pakken Nutrilon Standaard 2, 3, 4, 5 en 6 Opvolgmelk (m.u.v. Omneo, AR, Pepti of Nenatal).Geldt niet voor de online aankoop van Nutrilon in de reguliere Nutricia webshop.

Nutrilon bestellen
Onze voedingskundigen

1e 1000 dagen Quiz Negenmaandenbeurs 2016

Doe mee met onze quiz en leer meer over voeding tijdens de 1e 1000 dagen
Elke dag, ieder uur kun je meedoen en ontvang altijd een leuk cadeautje. Voor de winnaar hebben we nog een mooi extraatje!

Deelnemen