Bambix op de negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Naast zo'n 200 deelnemers met scherpe aanbiedingen, vind je er volop informatie en inspiratie. Van verzorging, voeding, gezondheid en inrichting van de kinderkamer tot leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer! Kortom, een must voor iedere (aanstaande) ouder. 

Kom naar de Bambix stand op de negenmaandenbeurs van 24 tot 28 februari 2016 in de RAI in Amsterdam!

Ontdek alles over gezonde granen en onze Bambix maaltijden voor jouw kindje; doe mee met onze acties en maak kans op gratis producten en mooie prijzen.

Om onze nieuwe Bambix Zonnige Ontbijtpap Haverpapje te vieren, kan je een gepersonaliseerde poster laten maken voor je kleintje!

Bron: www.negenmaandenbeurs.nl


Voeding

Geef je kleintje elke dag een zonnige start met een goed ontbijt.

Bambix Zonnige Ontbijtpap Haverpapje is daarvoor ideaal. Het zit boordevol zorgvuldig geselecteerd havermeel dat van nature vezels, vitaminen en mineralen bevat. Allemaal belangrijke voedingsstoffen die elke dag weer energie leveren voor de groei en ontwikkeling van je kleintje.

Bovendien is het heerlijk van smaak, zacht van structuur, helemaal aangepast aan zijn voedingsbehoefte en bevat het geen toegevoegde suikers. Laat de dag maar beginnen en veel plezier met je poster!

Al het goede van granen. Al het goede van Bambix.

Actievoorwaarden

  • Geldig van 24 februari 2016 tot 3 maart 2016
  • Deel een foto van jouw poster van de Bambix stand op de 9 Maanden Beurs 2016. met de Bambix beer op Facebook, Twitter of Instagram. Door het delen van je foto met de Bambix beer geef je Nutricia het recht om de foto te gebruiken voor communicatie doeleinden.
  • Er zullen 5 winnaars per dag en in totaal 25 winnaars per 5 dagen geselecteerd worden door Nutricia
  • De winnaars ontvangen persoonlijk bericht voor 31 maart 2016 via e-mail
  • Je kunt de prijs niet inwisselen voor geld
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd