Nutricia voor jou
Voeding

Geef je peuter net dat beetje extra!

Het is bekend: peuters zijn grillige eters en ze krijgen niet altijd binnen wat ze nodig hebben. Onhandig, want ze kunnen die voedingsstoffen juist goed gebruiken. Wat kun jij doen als ouder om hem toch dit beetje extra te geven? Allereerst natuurlijk een gezond dagmenu geven! Ten tweede kun je je kind wat extra’s meegeven in de vorm van groeimelk.

Waarom groeimelk?

Het is bekend dat peuters graag melk drinken. Als je kiest voor groeimelk, dan geef je je kind extra ijzer en vitamine D. Handig! Groeimelk is een product dat precies is afgestemd op de voedingsbehoeften van peuters.

Nieuw onderzoek!

Uit wetenschappelijk onderzoek onder ruim 300 peuters blijkt dat een dagelijks bekertje groeimelk positief kan bijdragen bij de hoge ijzer en vitamine D-behoeftes van peuters.

Uit onderzoek blijkt dat groeimelk een positieve bijdrage levert aan de aanbevolen hoeveelheid ijzer en vitamine D voor je kleintje!
Voeding

Nieuw onderzoek naar het belang van dreumesmelk voor je peuter!

Er is een studie gedaan naar het effect van groeimelk op vitamine D en ijzer behoefte bij peuters.

Lees meer

Mooie aanvulling op gezond eten

Groeimelk kan positief bijdragen aan een gezond dagmenu. Het is belangrijk om je kind gezond en gevarieerd te laten eten, met groenten, fruit, brood, vet en vis. Als onderdeel van een gezonde voeding kan groeimelk een positieve bijdrage leveren aan de aanbevolen hoeveelheid ijzer en vitamine D voor je kleintje. 

Voeding

Nutrilon Dreumesmelk 4

Verrijkt met vitamine D & ijzer

Lees meer

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je peuter?

Lees meer over 13 maanden

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Volg alle ontwikkelingen van je kindje dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief en lees informatie die afgestemd is op jouw situatie en voorkeur!