
Pasta met knolselder en mozzarella
Allergie informatie
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
Was en schil de sjalot en courgette.
Snijd deze in kleine, beetklare gelijke stukjes.
Zet een pan met water op en breng dit aan de kook.
Plaats een pan op een middelhoog vuur en stoof de sjalot en courgetteblokjes aan in een theelepel olijfolie.
Laat gedurende 5 minuten aanstoven.
Voeg de linzen, een scheutje kokosmelk en tomatenpulp toe en laat deze 10 minuten mee sudderen.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
Voeg de quinoa toe aan het kokende water en laat 10 minuten koken (tenzij anders aangegeven op de verpakking).
Voeg de quinoa toe aan de groenten en linzen.
.
Snipper de peterselie fijn.
Kruid het gerecht af met een de peterselie en mild currypoeder.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.