
Courgetti met zalm en avocadosaus
Allergie informatie
- Geschikt voor zwangere vrouwen
- Geen vlees
Snij een stukje van de onderkant van de broccoli stronk weg.
Niet alles hoor, de stronk is juist hartstikke lekker en voedzaam! Snij daarna de broccoli in kleinere stukjes of plakjes.
Leg de krieltjes op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met wat olijfolie en zout.
Zet deze in een voorverwarmde oven en bak 15-20 minuten (of check de verpakking voor de bereidingswijze, dit kan per oven verschillen).
Haal de bakplaat uit de oven en verspreid de broccoli stukjes tussen de krieltjes.
Zet de bakplaat weer terug in de oven en rooster de broccoli nog 15-20 minuten mee.
Let op dat de broccoli stukjes niet te donker worden, maar wel een lekker bruin randje krijgen.
Zet een pan op het vuur en voeg hier een eetlepel olijfolie aan toe
Strooi wat zout en peper op de scholfilets en bak ze in de pan ongeveer drie minuten per kant, totdat ze goudbruin zijn en de binnenkant niet meer glazig is.
.