Nutricia, de voedingskundige voor jou!

‚ÄčAl van jongs af aan ontwikkelt je kindje een eigen voorkeur. Ook voor het eten en drinken. Bij het ene product beginnen de oogjes te glimmen, bij het andere verschijnt er steevast een pruillipje. Herkenbaar? Het is niet altijd makkelijk om te zorgen dat je baby voldoende voedingstoffen binnen krijgt.

Ontdek hoe goed je kindje eet! 

Het zal je verbazen, maar meer dan de helft van alle kinderen tussen 1 en 4 jaar oud krijgt niet de juiste voeding. En dat terwijl dit juist zo van belang is voor de groei en ontwikkeling. Er is geen man overboord als je kindje een keer zijn bordje niet leeg eet. Maar krijgt jouw kindje structureel de juiste bouwstoffen in de juiste hoeveelheid binnen? Je weet het binnen 10 minuten met de Nutricia Eetwijzer test. Wij geven je vervolgens advies op maat en geschikte dagmenu’s voor je kindje. De Eetwijzer test is anoniem en vrijblijvend.

We willen jullie bedanken!!

Op basis van jullie feedback op social media hebben we de eetwijzer kunnen optimaliseren en een hoop verbeteringen door kunnen voeren: 
- Vitamine D-suppletie wordt nu meegerekend in het advies
- We hebben de opties rondom borstvoeding verbeterd
- Vindbaarheid vegetarische vleeswaren
- Een progress bar om te zien hoe ver je bent in het menu

Daarnaast zijn we nog druk bezig om een optie toe te voegen zodat je het eetdagboekje kunt opslaan voor meerdere dagen, of later verder kunt invullen. We streven ernaar om de Eetwijzer te blijven verbeteren, dus als je verder feedback hebt, neem dan contact met ons op! 

Voeding

Eetwijzer test

Krijgt jouw kindje de juiste voedingsstoffen binnen? Doe de eetwijzertest en ontdek het in 10 minuten!

Voeding

Ijzertekort bij peuters

Voeding

Peuters en hun melk