Nutricia voor jou
Voeding

Mini Workshops

Wil jij meer leren over de groei en ontwikkeling, en over de voeding van je kleine? Kom dan naar de Nutricia Voedingslounge, volg één van onze gratis 15 minuten mini workshops en ontvang een leuk cadeau voor je kindje!

Bovendien staan de voedingskundigen van Nutricia Kindervoeding Service iedere dag voor je klaar om al je vragen over de voeding van je kindje te beantwoorden.


Mini workshop Voeding en ontwikkeling: wat heeft je kindje nodig?

Iedere dag om 12 en 16.00 uur en tijdens de avondopeningen om 20.30 uur

De ontwikkeling van je kindje begint al tijdens de zwangerschap. Maar ook in de eerste levensjaren leg je met gezonde voeding een belangrijke basis voor later. Borstvoeding is daarbij de beste voeding! Hoeveel weet jij al over de ontwikkeling van je kindje tijdens je zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft? De voedingskundigen van Nutricia Kindervoeding Service vertellen je er alles over tijdens deze workshop, en testen je kennis in een kleine quiz. Win jij deze quiz, dan win je een leuke prijs! 

Mini workshop Leren genieten van groente

Iedere dag om 13.30 uur en tijdens de avondopeningen om 19:30

In de eerste levensjaren leg je voor je kindje de basis voor een gezond voedingspatroon. Groente is een belangrijk onderdeel hiervan, maar hoe zorg je ervoor dat je kindje de smaak van groente leert kennen? En hoeveel groente heeft je kleine nodig?  De voedingskundigen van Nutricia Kindervoeding Service vertellen jou meer over hoe je je kindje kunt leren genieten van groente. Na afloop van de workshop ontvang je een nieuw vriendje voor je baby, die graag helpt je kleine van groente te leren genieten! 

Ook kun je iedere dag met je kindje luisteren naar de avonturen van Woezel en Pip! 

Op woensdag, zaterdag en zondag om 11.30 en 15.30

En op donderdag en vrijdag om 15.00 en 19.00

Gezellig samen genieten van de avonturen van de lieve hondjes Woezel en Pip. Babette van Veen leest jou en je kleine voor uit het Elke dag groente boekje. 

Iedere dag om 13.30 uur en tijdens de avondopeningen om 19:30.

We zien je graag op onze stand tijdens de Negenmaandenbeurs!
Alle workshops vinden plaats in de Voedingslounge in de Nutricia stand.Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens je zwangerschap?

Lees meer over Week 20

Voeding

Nutricia Negenmaanden beurs aanbieding 2015

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Volg alle ontwikkelingen van je kindje dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief en lees informatie die afgestemd is op jouw situatie en voorkeur!