Voeding

Check je voeding met Nutricheck Mama!

Of je nu zwanger bent of borstvoeding geeft: jij eet ook voor je kindje. Daarom ben je vast benieuwd of je goed eet en jij en je kindje hiermee de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen.

Voeding

Nieuwsgierig of je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt?

Ontdek het nu binnen enkele minuten met Nutricheck Mama.
Bovendien ontvang je advies op maat met praktische tips en inspirerende voorbeeld dagmenu's.

De tool: Nutricheck Mama

Nutricheck Mama is een tool die advies op maat geeft over de voeding aan zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Zo willen wij je helpen om nog gezonder te eten en indirect je kindje te ondersteunen bij de ontwikkeling. Check je voeding met Nutricheck Mama en ontdek hoe jij ervoor staat.

Waarom invullen waardevol is;

Door als (aanstaande) moeder gezond te eten draag je bij aan de gezondheid van je kind. Voor nu én voor later. Het voldoende binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen is belangrijk voor de groei, ontwikkeling en de opbouw van het  immuunsysteem van je kindje. Met Nutricheck Mama krijg je direct advies op maat over je voeding tijdens je zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. De uitkomsten kun je met je verloskundige of lactatiekundige bespreken. Zo kunnen zij een nog beter advies geven. Bovendien krijg jij tips, adviezen en voorbeeld dagmenu's die op jou zijn afgestemd waarmee je direct aan de slag kunt.

Hoe werkt Nutricheck Mama?

  • Ga naar www.nutricheckmama.nl.
  • Vul in wat jij op een dag drinkt en eet. Dit kost ongeveer 10 minuten per keer dat je meedoet.
  • Je krijgt direct inzicht in je voedingsinname en ontvangt tips afgestemd op jouw behoefte om te zorgen dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wil je een nog completer overzicht van je eetgewoonten? Vul dan meerdere dagen achter elkaar in. Dit kan voor elke fase in de zwangerschap en de periode erna. Je kunt je voeding namelijk zo vaak invullen als je wilt. En het kost je slechts een paar minuten per dag want na de eerste keer zijn alle basisgegevens al voor je ingevuld. 

Vragen? Neem contact met ons op

Alle informatie en jouw gegevens blijven uiteraard anoniem. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens je zwangerschap?

Lees meer over Week 6

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Mijn Nutricia en blijf op de hoogte.