Olvarit zit in een nieuw jasje!

We hebben nieuws en kunnen het eindelijk vertellen! Al jaren werken we eraan om de teelt van onze ingrediënten steeds meer te verduurzamen en we hebben grote stappen kunnen zetten. Onze potjes mogen dat ook uitstralen en daarom hebben we ze in een nieuw jasje gestoken. Een jasje dat beter laat zien hoe wij onze producten maken: natuurlijk, lekker en duurzaam.

Tot 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding. Olvarit 4 maanden producten zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op volledige borstvoeding en/of flesvoeding.

Pure en natuurlijke ingrediënten

Al onze recepturen zijn gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten. Geen onnodige toevoegingen, dus zonder conserveermiddelen*, toegevoegd suiker**, zout, kunstmatige geur- kleur-* en smaakstoffen*. Daarnaast zijn onze recepturen zo opgebouwd dat er altijd één duidelijke groente- of fruitsmaak te herkennen is. En uiteraard is niet alleen de voedingswaarde maar ook de structuur volledig afgestemd op de leeftijd van jouw kleintje.

Hapje voor hapje naar een gezondere toekomst

Wij vinden dat gezonde voeding verder gaat dan gezonde ingrediënten alleen. Gezonde voeding moet ook gezond zijn voor de planeet. Bij Olvarit vinden we het dan ook heel logisch om onze ingrediënten duurzaam te verbouwen. En we laten je graag zien hoe. Op de achterkant van onze potjes zul je verschillende wist-je-datjes vinden. Hierin vertellen we wat wij concreet doen om samen met onze boeren verantwoord om te gaan met de grond, het water en de biodiversiteit. Kortom: hoe wij met respect voor de natuur omgaan, zodat jouw kindje in een gezonde wereld kan opgroeien.

Benieuwd wat we nog meer doen? Ontdek het hier.

Deze inspanningen op het gebied van duurzaamheid hebben bijgedragen aan het behalen van onze B Corp™ certificering. Dit is een wereldwijd onafhankelijk label voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld.

Oud of nieuw etiket: nog steeds dezelfde vertrouwde Olvarit kwaliteit

De eerste potjes kun je begin juni in de winkel verwachten. Maar aangezien wij een uitgebreid assortiment hebben, kan het nog wel enkele weken duren voordat al onze potjes vernieuwd in de winkel staan. De komende tijd zul je dus oude en nieuwe potjes naast elkaar zien staan. Hoe dan ook: ieder potje - met oud of nieuw etiket - bevat de vertrouwde kwaliteit die je van ons gewend bent! Laat het je kleine smaken!

*Zoals alle babyvoeding
** Olvarit fruitpotjes bevatten uitsluitend van nature aanwezige suikers.