Veelgestelde vragen producten

Heb je vragen over producten van Nutrilon? Krijg dan hier het antwoord!

Klopt het dat ik Nutrilon niet meer direct bij jullie kan bestellen?

Het is niet meer mogelijk om onze producten direct bij ons te bestellen. We leveren onze producten via onze verkooppartners die daarin gespecialiseerd zijn. Op onze website vind je bij het productoverzicht het actuele overzicht waar de voeding op dat moment beschikbaar is.

Waarom hebben jullie geen eigen webshop meer?

We hebben voor nu besloten om onze producten via onze verkooppartners die daarin gespecialiseerd zijn te leveren. Zo borgen we een optimale koopervaring. Op onze website vind je bij het productoverzicht het actuele overzicht waar de voeding op dat moment beschikbaar is.

Is de prijs van jullie producten hetzelfde als in de winkel?

Een winkelier is vrij om de verkoopprijs te bepalen, Nutricia geeft verkoop adviesprijzen aan de winkelier. Je kunt de prijzen vinden op de websites van de verschillende winkels.

De producten zijn duurder bij de online retailer dan in de winkel

Een winkelier is vrij om de verkoopprijs te bepalen, Nutricia geeft verkoop adviesprijzen aan de winkelier. Onze producten zijn bij verschillende online winkels verkrijgbaar. Je kunt de prijzen vinden op de websites van de verschillende winkels.

Overzicht leveringsvoorwaarden per online verkooppunt

Albert Heijn
Het minimum bestel is voor alle bezorgmomenten en alle dagen €50. Bezorgkosten €2,50 - €8,95, afhankelijk van bezorgdag en -tijd. Gratis met bezorgbundel.

Amazon
Gratis bezorging vanaf €20, anders €2,49. Levering 2-4 werkdagen. Priority (volgende werkdag) €2,99 bezorgkosten. Zelfde dag €3,99 bezorgkosten. Gratis voor Prime leden.

Bol.com
Gratis bezorging vanaf €25, anders €2,99. Avondbestelling + €1,99 of 'Select' abonnement. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis Bezorgen op dezelfde dag? Bestel voor 14:00 uur, je betaalt €3,99 (ma t/m vr).

Etos
Gratis bezorging vanaf €25, anders €3,99. Bezorgmoment afhankelijk van de drukte. Je ontvangt een track and trace van PostNL als de zending gereed is. 

Jumbo
Minimaal bestelbedrag €25. Bezorgkosten €4,95 - €7,95, afhankelijk van bezorgdag en -tijd. 

Kruidvat
Gratis bezorging vanaf €50, anders €3,99.  Op werkdagen voor 22:00 bestelt, volgende dag thuisbezorgd.

Plus
Minimaal bestelbedrag €25. Bezorgkosten €6, afhankelijk van bezorgdag en -tijd. 

Wehkamp
Gratis bezorging vanaf €20, anders €2,95. Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis (zaterdag = maandag in huis). Bezorgen op dezelfde dag? Bestel voor 13:00 uur, je betaalt €4,95 (ma t/m vr).