Je kindje is ouder dan 24 maanden

Ondertussen is je dreumes alweer 24 maanden en begint hij steeds meer op een kleine volwassene te lijken. Toch heeft hij nog steeds zijn eigen specifieke voedingsbehoefte. En die verschilt behoorlijk van de onze. Natuurlijk zorg je ervoor dat je kindje zo gevarieerd en gezond mogelijk eet.

Voeding voor je peuter

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je kindje. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je kleine ruim twee-derde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren.

Ook na 2 jaar heeft je kindje specifieke voedingsbehoeften. Je probeert hem gezond en gevarieerd te laten eten, maar soms is het best lastig om alles te geven wat hij in deze fase van razendsnelle ontwikkeling nodig heeft. Om je hierbij te helpen hebben we Nutrilon 5. Deze dreumesmelk bevat een unieke combinatie van scGOS/lcFOS en 3'GL vezels. Daarnaast bevat Nutrilon 5 ijzer. IJzer ondersteunt de normale cognitieve ontwikkeling van je kindje.

Met 2 bekertjes (van 150 ml) per dag, als onderdeel van een gevarieerd dagmenu, geef je je peuter net dat beetje extra.

Meld je aan voor Nutricia voor jou

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Nutrilon

Je kindje is ouder dan 24 maanden