Want wie krijg je nu eigenlijk aan de telefoon als je belt of appt met het Nutricia Care Team? Wij zijn een team van zeven voedingskundigen en we helpen jou heel graag met al je vragen. Bel 0800 022 26 26 (gratis) of app +31 6 83 65 11 33 ons gerust.

Anneloes - Nutricia Care Team

Anneloes:

Al heel veel jaren werk ik met veel passie en plezier bij het Care Team. Als flesvoedingsspecialist vanaf zes maanden help ik je graag met al je vragen, van introductie tot hoeveelheid.

Eveline - Care Team

Eveline:

Als trotse moeder van twee dochters weet ik dat het best even zoeken kan zijn naar een (borstvoedings-) ritme. Geen vraag is te gek, ik help je graag!

Parnian - Care Team

Parnian:

Tijdens mijn master leerde ik over hoe belangrijk voeding voor een dreumes en peuter is. Bij iedere fases horen ook weer nieuwe vragen. Logisch dat je soms ook even wil sparren over de voeding van je dreumes of peuter. Ook daarvoor kan je bij ons terecht! 

Myrthe - Care Team

Myrthe:

Sliep je kleine de eerste maanden heerlijk door, wordt hij nu ineens weer wakker. Het slaapritme van je kleine en jou gaat (soms) niet over rozen zullen we maar zeggen. 😉 Neem gerust contact op. Wat kleine aanpassingen in het dagmenu kunnen soms al een wereld van verschil maken.

Merel - Care Team

Merel:

Vanaf zes maanden combineer je het groentenhapje met fijn gepureerde pasta/rijst/aardappelen en vlees/vis/kip/ei. Of kies je juist voor een vegetarisch menu? Dan zijn ei en peulvruchten een goed alternatief.  Wat je vragen of voorkeuren ook zijn, als specialist in hapjes kijk en denk ik graag met je mee.

Kirsten - Care Team

Kirsten:

Je leert steeds beter wat de huiltjes van je kleine na zes maanden betekenen. Soms kan het zo zijn dat voeden of een knuffel niet voldoende is. Heb je het idee dat je kleine last heeft van krampjes of heb je juist geen idee wat er aan de hand kan zijn? Als specialist in babykwaaltjes kijk ik graag met je mee.   

KOAG/KAG 379-0424-839