Eerste hulp(lijn) voor fijne voedingsmomenten!

Ouderschap is prachtig, maar ook complex en een ontdekkingstocht. We geloven dat er geen one-size-fits-all manier van ouderschap is. Dat maakt dat je soms best voor vragen of uitdagingen kunt komen te staan als ouder. Bij het Nutricia Care Team begrijpen we dat als geen ander dus staan we dag én nacht voor je klaar met persoonlijk advies, zonder oordeel.

Ben je zwanger en heb je vragen over jouw voeding of de ontwikkeling van je baby? Of heb je vragen over de voeding van je kindje of babykwaaltjes, zoals krampjes, slapen en reflux? 

📞 Je kunt ons gratis bellen op 0800 022 26 26 (24/7) of WhatsAppen op +31 6 83 65 11 33. Tot snel!

Care Team Visuals - 3

Ons team

Kelly Nutricia Care Team

Kelly

Hi, Kelly hier! Mijn passie voor voeding bij jonge kindjes kwam al tot uiting tijdens het volgen van de master Voeding en Gezondheid, toen ik onderzoek deed naar de introductie van vaste voeding. De inzichten die uit zulk onderzoek naar voren komen, deel ik nu als voedingsdeskundige binnen Nutricia (en als trotse tante) met ouders en verzorgers. Vol plezier kijk ik met je mee voor tips en tops wat betreft de voeding van je kleine!

Anneloes Nutricia Care Team

Anneloes

Ik ben een trotse moeder van mijn 2 pubers Annemoon en Olivier. Al heel veel jaren werk ik met veel passie en plezier bij Nutricia Kindervoeding Service. Ik kan goed begrijpen dat je als jonge moeder soms onzeker kan voelen, dat was ik zelf ook. Als jonge mama heb je een hoge ambitie: de beste moeder van de hele wereld zijn. Wat heerlijk is het dan als er een team van ervaren voedingskundigen je even weer op weg helpt of juist bevestigt dat je het super goed doet.

Parnian Nutricia Care Team

Parnian

Hi, ik ben Parnian! Tijdens mijn master voeding en gezondheid werd ik trotse tante van een nichtje en neefje. Daardoor ging ik me automatisch steeds meer verdiepen in de rol van voeding bij de eerste 1000 dagen van kindjes, maar ook tijdens de zwangerschap. Met deze kennis wil ik moeders in spe en ouders graag ondersteunen om al hun vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen. Ik ondersteun en help jullie allemaal graag!

Wat ouders over ons Nutricia Care Team zeggen:

Care Team Visuals - 13

Meld je aan voor Nutricia voor jou

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Vragen of advies over jezelf of je kindje? Wij zijn 24/7 bereikbaar!