Voeding

Je kindje is 6 tot 10 maanden oud

Voeding bij 6 tot 10 maanden

Na zes maanden begint je kindje aan een belangrijke groeifase. De komende zes maanden leert hij iedere dag wel iets nieuws. Bijzonder hè? En het is misschien moeilijk voor te stellen, maar over zes maanden kan je kindje waarschijnlijk kruipen én rechtop staan. Misschien zet hij dan ook wel zijn eerste wankele stapjes en zegt hij zijn eerste woordjes. Als je kleintje één jaar is, kan hij meestal ook kleine dingen oppakken. Daar is goede coördinatie voor nodig! De komende periode gaat je kindje daar volop mee oefenen. Vergeet op deze kostbare momentjes dan niet je telefoon erbij te pakken om ze vast te leggen. Leuk om te delen of later nog eens van na te genieten!

Welk soort flesvoeding kiezen?

Als je overstapt op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding, wil je natuurlijk meteen een passende voeding geven. Maar welke keuze maak je? 

Onze complete flesvoeding*

Met al meer dan 125 jaar onderzoek naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we hoeveel invloed voeding heeft op de spectaculaire groei van je kindje.

Onze toegewijde wetenschappers in het Nutricia Research Center in Utrecht ontwikkelden daarom onze flesvoeding met de unieke combinatie van ingrediënten scGOS/lcFOS en 3'GL vezels, welke voortkomen uit de natuur.

Weerstand en het immuunsysteem

Stof, vuil, (gras)pollen, bacteriën en virussen: een goede weerstand is nodig om ons te beschermen tegen vreemde indringers.

Meld je aan voor Nutricia voor jou

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Nutrilon

Tools