Onze producten

Wist je dat je bij Olvarit kunt kiezen uit maar liefst 80 verschillende groente- en fruitpotjes? Alle producten zijn afgestemd op de leeftijd van je kindje en passen in een gezond dagmenu. Dat geldt ook voor onze fruitige tussendoortjes.

Maaltijdpotjes

Wist je dat de Olvarit groentehapjes al sinds 1946 bestaan? In dat jaar verschenen de eerste groentehapjes in Nederland op de markt. Voor die tijd bestond er nog geen babyvoeding zoals we die nu kennen. Sindsdien is er heel veel veranderd!

Fruitpotjes

Door je kindje verschillende natuurlijke, herkenbare smaken aan te bieden, werk je samen met hem aan het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Olvarit kan je helpen om je kindje kennis te laten maken met vele soorten ingrediënten.

Knijpfruit

Ons knijpfruit zit boordevol fruit, zonder toegevoegde suikers. Ideaal als leuk, lekker en verantwoord tussendoortje! Het bevat alleen maar natuurlijke en pure ingrediënten. Olvarit knijpfruit is er voor 6+ en 12+ maanden.

Granen

Onze Olvarit granenpappen zijn lekker en voedzaam en precies afgestemd op de leeftijd van je kindje. Nog steeds bereid volgens dezelfde vertrouwde recepturen op basis van pure en natuurlijke ingrediënten, voor een ideale start van de dag!

Peuterbordjes

Ontdek de peuterbordjes van Olvarit: veel variatie met o.a. quinoa, bulgur, zoete aardappel; met vlees of vegetarisch. Voor ieder wat wils! Met de Olvarit peuterbordjes geef je je kindje zijn eigen bordje om hem zo zelf smaken te laten ontdekken: de eerste stap op weg naar mee eten met het gezin!

Plantaardig

Steeds meer ouders volgen bewust een voedingspatroon waarin ze minder vaak vlees en/of zuivel consumeren. Dit wordt ook wel flexitarisch voedingspatroon genoemd. De meeste van deze ouders willen hun kindje ook graag plantaardige babyvoeding geven als onderdeel van een gezond en gevarieerd eetpatroon. Daarom introduceert Olvarit een 100% plantaardig assortiment voor kindjes vanaf 6 maanden.

Olvarit

Tools