Het Verhaal van Hilke: Een nieuw ritme als ondernemer met twee kids  

Hilke geeft haar dochter Vayèn al zes maanden borstvoeding en is daar ontzettend trots op. Ze wil dit graag blijven geven omdat ze het een fijn momentje samen vindt. Als zelfstandig ondernemer van haar eigen kledingmerk is elke dag anders en kan het soms hectisch lopen. Met daarnaast twee kleine kinderen thuis is het lekker druk. Nu is Hilke aan een nieuwe fase begonnen: het combineren van borst- en flesvoeding. In de ochtend en avond geeft ze Vayèn nog lekker borstvoeding en overdag als Vayèn naar de crèche is of als de oppas er is krijgt ze Nutrilon DuoBalans Opvolgmelk. Het was voor Vayèn wel echt even wennen om ook een flesje Nutrilon DuoBalans Opvolgmelk te krijgen naast borstvoeding. Vooral als Hilke in de buurt was 😉

Mocht dit nou herkenbaar zijn voor jou, en weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken – dan kun je altijd onze Careline bellen 0800 022 26 26 . Hilke en Vayèn hebben samen hun ritme gevonden en dat gunnen we iedere ouder!


Het Verhaal van Lisa: Een ritme vinden met voeden op verzoek 

Maak kennis met Lisa, al zes maanden moeder van Noah. Ontdek hoe zij haar weg heeft gevonden in de nieuwe wereld van borst- en flesvoeding. Voor Lisa was het even zoeken naar een nieuw ritme met combineren omdat ze voedt op verzoek van Noah en van haarzelf. Ze moest dus even zoeken welke voeding Lisa ging wisselen voor een flesje Nutrilon DuoBalans Opvolgmelk. Gelukkig vond Noah de DuoBalans heel lekker en dronk hij het flesje overdag goed leeg.

Onze Careline krijgt heel veel vragen over het voeden op verzoek. Je kunt hen dus zeker even bellen als je graag wilt dat iemand even persoonlijk met jullie situatie meekijkt 0800 022 26 26. Hopelijk werkt het combineren bij jullie dan net zo fijn als bij Lisa en Noah!

Nutrilon DuoBalans Opvolgmelk - onze meest geavanceerde formule bevat:

  • Onze unieke mix van melkvezels, 2FL en 3'GL.
  • 3'GL (postbiotica) ontstaat door onze natuurlijke bereiding (fermentatieproces)
  • Onze geavanceerde vezelmix scGOS:IcFOS
  • Vitamine C & D**, ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Omega 3 (DHA/ALA)**, gewonnen uit natuurlijke bronnen. DHA ondersteunt de visuele ontwikkeling van kindjes tot de leeftijd van 12 maanden.*** En ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. 

KOAG/KAG 379-0224-202