Keuringsdienst van waarde flesvoeding - Hoe zit het precies?

Borstvoeding is de beste voeding en daar staan wij als merk ook helemaal achter. Je kunt bij ons team van kindervoedingskundigen ook altijd terecht met vragen over borstvoeding, zij helpen je heel graag. In de Keuringsdienst van Waarde aflevering ‘Flesvoeding’ van 25 februari 2021 wordt verteld dat alle flesvoeding hetzelfde is, dit komt door wetgeving waar alle flesvoeding aan moet voldoen. Dit is fijn, want zo voldoet iedere voeding aan eisen ten aanzien van de samenstelling en kun je met een gerust hart elk merk geven aan je kleintje.

Nutrilon heeft echter wel een aantal bijzondere eigenschappen. En dat is niet alleen onze 24/7 beschikbare & gespecialiseerde kindervoedingskundigen aan wie je alles kunt vragen over de voeding van je kindje (bel gerust ook als je een ander merk gebruikt). Maar dit komt ook door de onze unieke receptuur met aanvullende ingrediënten. Naast de wettelijk bepaalde samenstelling mogen fabrikanten namelijk ook andere ingrediënten toevoegen die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten voortkomen. Zo bevat bijvoorbeeld onze Nutrilon Opvolgmelk 3’GL vezels (postbiotica), welke ontstaan door ons natuurlijke en unieke fermentatieproces. En wist je dat al onze opvolgmelk wordt ontwikkeld in ons onderzoekscentrum in Utrecht? Hier werken meer dan 300 onderzoekers aan onze kwaliteit en innovaties.

Wil jij nou nog meer lezen over de kracht van Nutrilon Opvolgmelk? Ontdek hieronder alle 10 voordelen van Nutrilon Opvolgmelk.

KOAG/KAG 379-0923-1376