Nieuw initiatief United Homes biedt voortaan ook thuislevering van Nutrilon aan

United Homes is een initiatief van de eigenaren van Nederlands Express en Original Baby Brands B.V., de officiële partner van Nutricia.

United Homes maakt rechtstreekse levering van Nutrilon aan daigous in Nederland mogelijk

Het bedrijf United Homes biedt sinds 1 April 2019 een innovatieve oplossing voor daigous om hun vraag naar Nutrilon in te vullen. Klanten van United Homes kunnen in de webshop en app van My EU Shop, de toonaangevende online supermarkt voor Aziatische voedselproducten en erg populair onder Chinezen in Nederland, Nutrilon in combinatie met een vooraf ingevuld pakketten verzendlabel naar China kopen. De producten worden vervolgens pre-packed bij de besteller thuis afgeleverd en op een zelfgekozen ophaaldatum weer door de aangewezen logistieke partner Nederlands Express opgehaald voor verder vervoer naar de consument in China. De producten worden door Nutricia via OBB aan United Homes geleverd en via Nederlands Express wordt door eigen logistieke partners of PostNL de bezorging tot in China verzorgd.

Lokale beschikbaarheid én eenvoudige route naar China, Nutricia en PostNL aan het woord:

Tiemen Brouwer, Head of Export International Brands Nutricia:

“Door dit initiatief te ondersteunen, wil Nutricia de beschikbaarheid van Nutrilon in winkels in Nederland verder blijven verbeteren én tegemoet komen aan de onafgebroken vraag naar Nutrilon in China. De ondersteuning van het nieuwe online kanaal United Homes binnen de My EU Shop omgeving past in een serie maatregelen die Nutricia zelf al heeft genomen om aan de groeiende vraag te voldoen en de beschikbaarheid voor ouders in Nederland te blijven garanderen.
Dit initiatief past optimaal binnen het normale koopgedrag van Chinese resellers in Nederland die zijn of haar klanten in China graag maatwerk wil leveren en de bestellingen vaak thuis personaliseert.”