Voeding

Nutrilon Dreumesmelk & Peutermelk

De groei en ontwikkeling van je dreumes

In de eerste 1000 dagen groeit je kindje fysiek en cognitief sneller dan ooit. 

de ontwikkeling van je dreumes

Belangrijke voedingsstoffen voor de groei en ontwikkeling van je peuter

Voor al die reuzensprongen heeft je kleine ontdekker veel voedingsstoffen nodig. Met genoeg voedingsstoffen kan je kindje elke dag opnieuw werken aan zijn groei, immuunsysteem en ontwikkeling. Doordat we al meer dan 125 jaar onderzoek doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op hun groei.

Nutrilon als onderdeel van gezonde en gevarieerde voeding

Voor het eerst diertjes aaien, de eerste stapjes zetten en steeds meer dingen leren herkennen. Je kleintje heeft ook in deze extra actieve fase behoefte aan gezonde en gevarieerde voeding. Dat kan best lastig zijn, want soms heeft je kindje geen zin om te eten of verdwijnt er meer voedsel op de grond dan in zijn mondje.

Nutrilon Dreumesmelk en Peutermelk, als onderdeel van gezonde en gevarieerde voeding, kan je kleintje helpen om extra voedingsstoffen binnen te krijgen.

Onze flesvoeding, Nutrilon 4 en 5, bevat een unieke combinatie van scGOS/lcFOS en 3'GL vezels. 3'GL vezels ontstaan uit ons natuurlijke fermentatieproces. Daarnaast bevat Nutrilon Dreumesmelk en Peutermelk ijzer. IJzer ondersteunt de normale cognitieve ontwikkeling van je kindje.  

Nutrilon vernieuwde receptuur 

Met 2 bekertjes van 150ml per dag, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding, krijgt je avonturier de nodige extra voedingsstoffen binnenNutrilon dreumesmelk en peutermelk aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bekijk onze dagmenu’s voor gezonde en gevarieerde voedingsinspiratie

Is je kindje een kieskeurige eter? Dan kan het soms best lastig zijn om ervoor te zorgen dat je kleine alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Deze voorbeeld dagmenu’s
kunnen je helpen.


Ontdek ons Nutrilon assortiment voor dreumes en peuters

Vanaf 1 tot 2 jaar

nutrilon dreumesmelk

Vanaf 2 tot 3 jaar

nutrilon 5

Vanaf 3 jaar

nutrilon 6

Voeding

Drinkt jouw peuter genoeg?

MELD JE AAN voor Nutricia voor jou

  • Toegang tot de vluchtkoffer, baby kwaaltjestest en voedingsschema's
  • Makkelijke recepten om te koken voor je baby
  • Tips en advies van onze 24/7 beschikbare Kindervoeding service

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn 24/7 bereikbaar!