We hebben nieuws wat we graag met jou delen!

Vanaf nu vind je Nutrilon Opvolgmelk en Dreumes- en Peutermelk in een gloednieuw jasje met een vernieuwde receptuur zonder toegevoegde palmolie.

Dezelfde smaak & kwaliteit

Geen zorgen. Je kindje zal weinig tot niets merken van deze overstap. Nutrilon is nog altijd bereid met dezelfde kwaliteit en smaak die je van ons gewend bent. Ook behouden we onze verpakking, die je gemakkelijk met één hand kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je twee dingen tegelijk doet. Wel zo handig!

Nutrilon vernieuwde receptuur

Vanaf nu in de winkel

De vernieuwde Nutrilon Opvolgmelk en Dreumes- en Peutermelk zal geleidelijk in de winkels verschijnen vanaf begin september. Dit kan per winkel verschillen. Tot die tijd kun je gerust de huidige receptuur blijven kopen.

Investering in onderzoek

Al meer dan 125 jaar investeren wij in onderzoek om continu onze recepturen te verbeteren. De samenstelling van flesvoeding is wettelijk vastgelegd. Maar op vrijwillige basis mag je ingrediënten toevoegen, welke uiteraard streng worden gecontroleerd door de wetgeving. Door middel van onderzoek naar ingrediënten gebaseerd op de natuur doen wij dit op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur ligt. Zodat wij altijd onze beste voeding aan je kindje kunnen bieden.

Nu B Corp™ gecertificeerd

Onze inspanningen op het gebied van o.a. duurzaamheid hebben bijgedragen aan het behalen van onze B Corp™ certificering. Dit is een wereldwijd onafhankelijk label voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld.

KOAG/KAG-nr. 379-0821-9925

Meld je aan voor Nutricia voor jou

  • Toegang tot alle tools, van slaaptips tot voedingsschema's
  • Wekelijkse e-mail updates over de ontwikkeling van je baby
  • Meest gelezen artikelen door andere ouders

Vragen of advies over jezelf of je kindje? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Tools