Onze missie is bijdragen aan een goede gezondheid van baby’s en peuters door wetenschap, innovatie en de productie van hoogwaardige voeding te combineren. Lees hier meer over ons en onze voeding.

Is alle opvolgmelk hetzelfde?

Het aanbod in flesvoeding wordt elk jaar groter. Hoe weet je welke keuze je moet maken voor je kleintje? Jouw arts of consultatiebureau kan je helpen bij het maken van een keuze. 

De minimale samenstelling van flesvoeding is in de wet geregeld, maar naast de verplichte ingrediënten kunnen fabrikanten op vrijwillige basis ingrediënten toevoegen. Deze extra ingrediënten worden ook gereguleerd, want deze moeten natuurlijk wel geschikt zijn voor kindjes.

Naast de wettelijk verplichte ingrediënten is Nutrilon Opvolgmelk bereid met een uniek proces en bevat daarnaast de volgende toevoegingen: 

  • Ons Lactofidus™ fermentatieproces 
  • Natuurlijke 3’GL vezels ontstaan uit ons unieke proces
  • Geavanceerde vezelmix scGOS:lcFOS 

Met je keuze voor Nutrilon, steun je onderzoek naar babyvoeding

Wist je dat Nutricia de enige babyvoeding fabrikant is met een eigen onderzoekscentrum in Nederland? Wij investeren voortdurend in onderzoek en proberen continu te innoveren om hiermee onze recepturen te verbeteren. In het Nutricia Research Center in Utrecht werkt ons team van meer dan 300 wetenschappers elke dag aan de laatste innovaties op het gebied van babyvoeding. Zij werken nauw samen met laboratoria. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij de laatste wetenschappelijke inzichten meenemen in onze voeding. 

Hoe wordt Nutrilon opvolgmelk gemaakt?

Samen voor een betere wereld

De wil om het steeds beter te doen zit verweven in onze cultuur en structuur. We streven naar een neutrale impact op het milieu met alles wat we doen. Hierbij telt elk klein stapje. Wist je al dat onze zero waste* fabriek voor 100% op duurzame stroom draait? Daarnaast is Nutricia inmiddels B Corp™ gecertificeerd. Dit is een erkenning van het harde werken in het verleden en vanuit ons een belofte richting de toekomst. Om elke keer weer stappen te zetten richting een duurzame en inclusieve samenleving. Het B Corp™ certificaat is een onafhankelijk internationaal label dat wordt toegekend aan bedrijven die de kracht van het bedrijfsleven benutten om een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen. 

*Zero Waste betekent dat we een nieuw doeleinde voor het afval vinden, of verbranden om energie te verwekken.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Met grote zorg waarborgen wij de kwaliteit van onze voeding bij elke stap in ons productieproces. We voeren klinische onderzoeken uit met onze producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De boeren en leveranciers waarmee wij werken ondergaan een enorme hoeveelheid aan kwaliteits- en veiligheidstesten. Daarom kan het wel 2 tot 3 jaar duren voordat we besluiten om met hen samen te werken. Bovendien kijken wij naar de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Daarom ontworpen wij onze unieke verpakking welke gemakkelijk met één hand te gebruiken is. Bovendien is het pak makkelijk te openen, sluiten, op te bergen en mee te nemen. 

Ontdek Nutrilon Scan & Spaar**

Wist je dat Nutrilon een geheel eigen spaarprogramma heeft waarmee je kan sparen voor geld terug via tikkie? Hiermee willen we jou bedanken voor het vertrouwen in onze voeding. Meedoen is heel eenvoudig. Scan de QR code aan de binnenkant van je gekochte verpakking, start gelijk met sparen en wordt beloond! Lees hier meer over ons unieke spaarprogramma.

** Alle Nutrilon volledige zuigelingenvoedingen en dieetvoedingen zijn uitgesloten.

Wij staan 24/7 voor jullie klaar

Weet je het even niet meer? Wij zijn er voor jou. Onze betrokkenheid stopt niet met je aankoop van onze voeding. Als geen ander weten we dat kindjes zich niet aan vaste tijden houden. Daarom staat ons team van voedingskundigen 24/7 voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Of dat nou gaat over onze voeding, voedingsschema’s, of bijvoorbeeld de ontwikkeling van je kindje tijdens de eerste 1000 dagen. Weet dat je altijd bij ons terecht kan. 

KOAG/KAG – nr. 379-0621-9227