Vertrouw op je keuzes. Vertrouw op Nutrilon.

Onze missie is bijdragen aan een goede gezondheid van kindjes door wetenschap, innovatie en de productie van hoogwaardige voeding te combineren. Lees hier meer over de meest gekozen opvolgmelk in Nederland*.

 *Ipsos Brand Tracker 2021, moeders met kindjes in de leeftijd van 6-12 maanden.

Onze unieke receptuur

De samenstelling van flesvoeding is wettelijk vastgelegd. Maar op vrijwillige basis mag je ingrediënten toevoegen, welke uiteraard aan de strenge eisen van de wetgeving voldoen. Door middel van onderzoek naar ingrediënten gebaseerd op de natuur, doen wij dit op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur ligt. Zodat wij altijd onze beste voeding aan je kindje kunnen bieden. Nutrilon Opvolgmelk bevat naast de wettelijk verplichte ingrediënten de volgende toevoegingen:

  • Natuurlijke 3’GL vezels, ontstaan uit ons unieke fermentatieproces
  • Geavanceerde vezelmix scGOS:lcFOS

    wetgeving vs nutrilon

Met je keuze voor Nutrilon, steun je onderzoek naar babyvoeding

Wist je dat Nutricia de enige babyvoeding producent is met een eigen onderzoekscentrum in Nederland? Wij investeren voortdurend in onderzoek om continu te innoveren en hiermee onze recepturen te verbeteren. In het onderzoekscentrum in Utrecht werkt ons team van meer dan 300 wetenschappers elke dag aan de laatste innovaties op het gebied van babyvoeding. Zij werken nauw samen met zorgprofessionals en laboratoria. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat wij altijd de laatste wetenschappelijke inzichten meenemen in onze voeding. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier hoe Nutrilon wordt gemaakt. Lees hier meer over 125 jaar Nutricia onderzoek.

Voeding

Onze Nutrilon producten

Lees meer

Samen voor een betere wereld

De wil om het steeds beter te doen zit verweven in onze cultuur. We streven naar een neutrale impact op het milieu met alles wat we doen. Hierbij telt elk klein stapje. Nutricia is inmiddels B CorpTM gecertificeerd. Dit is een wereldwijd onafhankelijk label voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld.

Wat wij onder andere doen?

  • Wij werken samen met voedselbanken en boeren om verspilling te voorkomen
  • Onze fabriek draait op 100% groene stroom
  • Meer dan 50% van onze managers is vrouw

Wil je meer weten over B CorpTM? Lees het hier.

B corp gecertificeerd

Wij zijn er voor jou. Zelfs om 3 uur ‘s nachts!

Onze betrokkenheid stopt niet met je aankoop van onze voeding. Als geen ander weten we dat kindjes zich niet aan vaste tijden houden. Daarom staat ons team van voedingskundigen 24/7 voor je klaar om je te helpen met al je vragen. Of dat nou gaat over onze voeding, voedingsschema’s, of bijvoorbeeld de ontwikkeling van je kindje tijdens de eerste 1000 dagen. Weet dat je altijd bij ons terecht kan.

Ontdek Nutrilon Scan & Spaar**

Wist je dat Nutrilon een geheel eigen spaarprogramma heeft waarmee je kan sparen voor geld terug via Tikkie? Hiermee willen we jou bedanken voor het vertrouwen in onze voeding. Meedoen is heel eenvoudig. Scan de QR code aan de binnenkant van je gekochte verpakking, start gelijk met sparen en wordt beloond! Lees hier meer over ons unieke spaarprogramma.

** Alle Nutrilon volledige zuigelingenvoedingen en dieetvoedingen zijn uitgesloten.

vrouw kijkt op telefoon

Kwaliteit staat bij ons voorop

We produceren alleen Nutrilon voeding in onze eigen fabrieken. Met grote zorg waarborgen we daar de kwaliteit van onze voeding bij elke stap in ons productieproces. We voeren klinische onderzoeken uit met onze producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat kwaliteit zo belangrijk voor ons is, voldoen de boeren en leveranciers waarmee wij samenwerken ook aan een enorme hoeveelheid kwaliteits- en veiligheidseisen.

Unieke en handige verpakking

Het is voor ons van belang dat onze producten makkelijk in gebruik zijn. Je hebt als ouder immers al genoeg om handen. Daarom hebben wij een unieke verpakking ontworpen welke gemakkelijk met één hand te gebruiken is. Bovendien is het pak makkelijk te openen, sluiten, op te bergen en mee te nemen.

 KOAG/KAG-nr. 379-0621-9227

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn 24/7 bereikbaar!