Ontdek de volgende generatie Nutrilon (10-12 maanden)

Voeding

Je kindje is 10 tot 12 maanden

Voeding bij 10 tot 12 maanden

Je kleintje heeft veel te leren. Je helpt hem daarbij door af en toe samen te oefenen. Daardoor worden zijn spieren sterker en traint hij zijn vaardigheden. In welke fase van zijn ontwikkeling je kindje zich ook bevindt, onderstaande tips helpen hem om lekker in beweging te komen.

Al dat bewegen kost je kindje flink wat energie. Om te zorgen dat hij zich zo goed blijft ontwikkelen, is - naast jouw zorg en aandacht - zijn voeding erg belangrijk. Zo heeft je kindje onder andere vitamine D nodig, dit helpt je baby calcium op te nemen. en dat zorgt weer voor de ontwikkeling van tanden en botten. Ook heeft je kindje behoefte aan omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersen.

Voeding

Alles over voeding

Allergieën en kwaaltjes

Allergie en babykwaaltjes

Ontwikkeling

Hoe ontwikkelt mijn kindje zich?

Voeding

Welk soort flesvoeding kiezen?

Als je overstapt op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding, wil je natuurlijk meteen een passende voeding geven. Maar welke keuze maak je? Ons advies: kijk goed naar je kindje en let op de signalen die hij geeft tijdens borstvoeding.

Nutrilon 3 met Pronutra™ ADVANCE is een opvolgmelk, geschikt vanaf 10 maanden, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding. Naast dat Nutrilon 3 nu bereid is met ons vernieuwde, geavanceerde proces, bevat het ook onze gepatenteerde mix van de vezels GOS:lcFos en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Ook bevat Nutrilon 3 omega-3-vetzuren, zoals ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. En juist nu jouw kindje de wereld ontdekt en leert te begrijpen, is dit extra belangrijk.

Weerstand

Weerstand opbouwen

Lifestyle

Maak een tastbox

Weerstand

Weerstand en het immuunsysteem

Stof, vuil, (gras)pollen, bacteriën en virussen: een goede weerstand is nodig om ons te beschermen tegen vreemde indringers.