De ontwikkelingvan je kindje (voeding)

Voeding

Voeding vanaf 10 maanden

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je kindje. Na twaalf maanden zijn de hersenen van je kleine ruim tweederde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren. 

En ook andere specifieke bouw- en voedingsstoffen, zoals omega-3-vetzuren. ALA ondersteunt de normale hersenontwikkeling van je kleine. Het lichaam van je kleine maakt deze vetzuren zelf nog niet aan, dus moeten ze uit voeding worden opgenomen.

Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Doordat we al meer dan 120 jaar onderzoek in Nederland doen naar de voedingsbehoeften van kindjes, weten we welke invloed voeding heeft op die spectaculaire groei. Zo hebben we ontdekt dat bepaalde omega-3-vetzuren de hersenontwikkeling van je baby ondersteunen en dat vitamines A, C en D bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Al deze kennis komt samen in Nutrilon met Pronutra™ ADVANCE, onze meest geavanceerde formule ooit nu bereid met ons vernieuwde, geavanceerde proces.


Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra™ ADVANCE bevat de vitamines A, C en D en omega-3 vetzuren, zoals ALA. De vitamines A, C en D ondersteunen het immuunsysteem en ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen.

Nutrilon Opvolgmelk altijd online beschikbaar

Shop

Nutrilon Opvolgmelk altijd online beschikbaar

Bestel hier Nutrilon opvolgmelk online. Op werkdagen voor 20.30 uur besteld, morgen in huis.