Voeding

Welke flesvoeding kiezen?

Borstvoeding is het allerbeste voor je kindje. Dat geef je dus het liefst zo lang mogelijk. Wil je overstappen op flesvoeding of op een combinatie van borst- en flesvoeding? Dan is het goed om eerst uit te zoeken welke flesvoeding het beste bij je kindje past op dat moment. Overleg dit altijd met je consultatiebureau of arts. 

Er is wettelijk bepaald wat er in de samenstelling moet zitten, daarnaast is wettelijk bepaald wat erin mág zitten. De samenstelling van opvolgmelk is wettelijk vastgelegd. Nutrilon voegt naast deze wettelijk vastgelegde samenstelling nog meer ingrediënten toe, welke uiteraard aan de strenge eisen van de wetgeving voldoen. Met onze onderzoekservaring, zorg en ingrediënten geïnspireerd door de natuur verbeteren we continue onze opvolgmelk.

Welke Nutrilon flesvoeding past het beste bij mij? 

Als je na 6 maanden overstapt op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding, wil je natuurlijk een passende voeding* geven. Maar welke keuze maak je? Vraag altijd om advies bij je consultatiebureau of arts.

* Er is wettelijk bepaald wat er in de samenstelling van flesvoeding moet zitten, daarnaast is wettelijk bepaald wat erin mág zitten.

Welke flesvoeding past het beste?

Bij Nutrilon vinden we het belangrijk dat er altijd een keuze is die bij jou en je kleintje past. Daarom investeren wij continue in de ontwikkeling van verschillende soorten flesvoeding.

Al onze flesvoedingen worden ontwikkeld in ons Research Centre in Utrecht, gebaseerd op de kennis van meer dan 125 jaar onderzoek. Daar werken meer dan 300 gepassioneerde onderzoekers elke dag aan het verbeteren van onze recepturen en aan onze laatste innovaties* voor jou en je kleintje. Maar wat is het verschil tussen onze verschillende flesvoedingen? En welke past het beste bij jou? Hieronder vind je een handig overzicht.

* Er is wettelijk bepaald wat er in de samenstelling van flesvoeding moet zitten, daarnaast is wettelijk bepaald wat erin mág zitten.

De soorten flesvoeding op een rij

Flesvoeding vanaf 6 maanden
Nutrilon Dreumes- en Peutermelk: speciaal afgestemd op de behoeftes voor kindjes vanaf 1 jaar

Flesvoeding op maat

Baby’s kunnen soms last hebben van babykwaaltjes. Wil je meer weten over een van onze speciale varianten zoals Nutrilon Pepti 2, Nutrilon Omneo 2 of Nutrilon AR 2? Je kunt hierover advies opvragen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin of je arts. Lees meer op onze flesvoeding op maat pagina of doe de Babykwaaltjestest. Binnen 10 minuten krijg je tips van onze voedingskundigen.

*Ipsos 2022
**Zoals alle opvolgmelk

KOAG/KAG-nr. 379-0822-3488

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn 24/7 bereikbaar!