Voeding

Welke flesvoeding kiezen?

Borstvoeding is het allerbeste voor je kindje. Dat geef je dus het liefst zo lang mogelijk. Wil je overstappen op flesvoeding of op een combinatie van borst- en flesvoeding? Dan is het goed om eerst uit te zoeken welke flesvoeding het beste bij je kindje past op dat moment. Overleg dit altijd met je consultatiebureau of arts.

Als je overstapt op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding, wil je natuurlijk meteen een passende voeding geven. Maar welke keuze maak je? Kijk goed naar je kindje en let op de signalen die hij geeft tijdens borstvoeding. Die helpen je om, samen met je arts of consultatiebureau, de flesvoeding te vinden om mee te beginnen. Geef je al flesvoeding? Ook dan kan het zijn dat jouw kindje een specifieke behoefte heeft. Wellicht is voor hem een andere voeding dan standaard flesvoeding geschikter.

Welke flesvoeding past het beste?

Op deze pagina vind je informatie over onze opvolgmelk per leeftijd, hoe je deze bereidt en hoeveel flesvoedingen je kindje nodig heeft. Wil je meer weten over een van onze speciale varianten zoals Nutrilon Pepti 2, Nutrilon Omneo-Comfort 2 of Nutrilon Prosyneo H.A. 2?

Ga dan naar onze flesvoeding op maat pagina.

De soorten flesvoeding op een rij

*Ipsos 2021
**Zoals alle opvolgmelk

Babykwaaltjestest

Misschien heeft je kindje last van krampjes, moeizame ontlasting of andere babykwaaltjes en wil je graag advies over de voeding. Doe dan de Babykwaaltjestest. Binnen 10 minuten krijg je tips van onze voedingskundigen. 


Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn 24/7 bereikbaar!