Voeding

Je kindje is ouder dan 12 maanden

In het eerste jaar verdrievoudigt de grootte van de hersenen van je dreumes. Na 12 maanden zijn de hersenen van je kindje ruim twee-derde van jouw hersenen. Voor die snelle groei van de hersenen, de voortdurende vorming van het zenuwstelsel en het opbouwen van het immuunsysteem heeft je kindje de juiste voeding nodig. Hersenen hebben energie nodig om te functioneren.

Voeding voor je dreumes

nutrilon 4

Ook na 1 jaar heeft je kindje specifieke voedingsbehoeften. Je probeert hem gezond en gevarieerd te laten eten, maar soms is het best lastig om alles te geven wat hij in deze fase van razendsnelle ontwikkeling nodig heeft. Om je hierbij te helpen hebben we Nutrilon 4. Deze dreumesmelk bevat een unieke combinatie van scGOS/lcFOS en 3'GL vezels. Daarnaast bevat Nutrilon 4 ijzer. IJzer ondersteunt de normale cognitieve ontwikkeling van je kindje

Met 2 bekertjes (van 150 ml) per dag, als onderdeel van een gevarieerd dagmenu, geef je je dreumes net dat beetje extra.

Weerstand en het immuunsysteem

Stof, vuil, (gras)pollen, bacteriën en virussen: een goede weerstand is nodig om ons te beschermen tegen vreemde indringers.

Een dagje uit

MELD JE AAN voor Nutricia voor jou

  • Toegang tot de vluchtkoffer, baby kwaaltjestest en voedingsschema's
  • Makkelijke recepten om te koken voor je baby
  • Tips en advies van onze 24/7 beschikbare Kindervoeding service