Nutricia voor jou
Lifestyle

Eerste vakantie met je baby

De bevalling is achter de rug, iedereen is langs geweest om kennis te maken met jullie kleine wondertje en de gebroken nachten zijn (hopelijk)verleden tijd. Misschien is het daarom nu wel tijd om even als gezinnetje bij te komen en fijn samen te zijn; tijdens en eerste vakantie samen.

Lifestyle

Vijf soorten vakantie

Tijdens een eerste vakantie kun je als gezin heerlijk samen zijn en genieten van elkaar. Wij geven je 5 soorten vakanties, zo zit er vast een tussen voor jou!

Laat je inspireren
Lifestyle

Redenen om op vakantie te gaan

Misschien dat je er niet direct aan denkt om op vakantie te gaan met je kleine baby. Maar wij geven je 8 redenen om dat nu juist wel te doen!

Lees ze hier
Lifestyle

Checklist voor je kindje

Om je te helpen bij het inpakken hebben we een handige vakantie checklist voor je gemaakt. Dat is pas ontspannen op vakantie gaan :-)

Naar de checklist
Lifestyle

Uitjes op vakantie

Tijdens de vakantie kun je er heerlijk op uit met je kleine. Deze uitstapjes zijn niet alleen heel leuk en gezellig, maar ook goed voor je baby!

Ontdek de beste uitstapjes
Lifestyle

7 Tips voor je eerste vakantie met je kleine

Voor het eerst als nieuw gezinnetje samen op vakantie. Best spannend allemaal! Met deze 7 tips ga je er een geweldige eerste reis van maken.

Maak je reis geweldig
Lifestyle

Immuniteit

De eerste vakantie met je kleintje is niet alleen leuk en gezellig, het vergroot ook de wereld van je kindje en dat is goed voor de opbouw van zijn weerstand. 

Immuniteit tijdens de vakantie
Lifestyle

Relaxte eerste vakantie met je baby

Als je voor het eerst met je baby op vakantie gaat, dan is het best even aanpassen en wennen. Met deze tips ga je een relaxte vakantie tegemoet!

Naar de tips

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Volg alle ontwikkelingen van je kindje dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief en lees informatie die afgestemd is op jouw situatie en voorkeur!