mommy_image

My Unique Moments

…of gewoon, de MUM app, is een all-in-one tool die jou helpt bij het vastleggen en opvolgen van de gezondheid, ontwikkeling, en kostbare momenten van je kindje.

app_store google_play

 

Vieze luier?

*Klik!* Met de slimme luier tracker kan je aan de hand van een foto je kindjes stoelgang vastleggen en analyseren. Handig als je onzeker bent over de consistentie en/of kleur.

Tijd voor een hapje?

Het is nu makkelijker dan ooit om een gedetailleerd eetdagboek voor je kindje bij te houden. Kies uit een lijst van voeding en drank of geef zelf aan hoeveel borst- of flesvoeding je kindje gedronken heeft.

Kenniscentrum

Je kindje zit zeker niet stil en groeit als een speer! In het kenniscentrum ontvang je handige tips, zodat je de juiste voedingskeuzes kunt blijven maken.

Deel

Deel het profiel van je kindje met je partner of familieleden. Zo kunnen jullie allemaal hoogtepunten vastleggen en is iedereen op de hoogte van je kindjes ontwikkeling en dagelijkse activiteiten.

danone_logo_horizontal

Een All-in-One Tool voor de

unieke momenten van jouw kind

Word jij ook zo moe van al die verschillende apps om de ontwikkeling van je kindje te volgen? Gebruik de MUM app om alles op één plek te hebben: voeding van je kindje, aantal luiers, hoogtepunten, huilgedrag, slaappatroon, symptomen, medicatie en groei.

app_store google_play

MyUniqueMomentsTM was een van de finalisten onder duizenden deelnemers voor de Personalised Nutrition Initiative Award in de prestigieuze Nutra Ingredients Awards 2020 in Azië.